lcp
0
Coș
Ultimele comentarii
Nici un review
Cautare in blog

Cauti un suport de telefon pentru bicicleta? Iata de ce trebuie sa tii cont!

Publicat in3 Ani in urma 1176
Imi place0
Cauti un suport de telefon pentru bicicleta? Iata de ce trebuie sa tii cont!

Unul dintre cele mai utile accesorii bicicleta pe care le poti achizitiona, mai ales daca obisnuiesti sa circuli intr-un oras mare si aglomerat, este un suport pentru telefon. Daca ai telefonul in raza ta vizuala poti sa raspunzi apelurilor, poti vedea SMS-urile, poti folosi o aplicatie care sa iti spuna cu ce viteza circuli si poti avea acces la o aplicatie GPS, precum Google Maps sau Waze.


Cum alegi suportul perfect pentru telefon?

Pentru a alege suportul pentru telefon trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante, in asa fel incat sa te asiguri ca este potrivit pentru telefonul tau si ca are o prindere solida pe ghidon:

1. Tipul suportului. Exista 3 tipuri de suport pentru care poti opta: cel cu carcasa, cel universal si borseta pentru cadru. Cel cu carcasa este foarte sigur, deoarece asigura o prindere ferma si functioneaza ca o carcasa pentru telefon. Este aproape imposibil sa iti scapi telefonul dintr-un astfel de suport. Cel universal este cel mai popular, insa, deoarece este usor de folosit, vine intr-un numar mare de modele si poate sustine orice telefon. Daca nu il alegi pe cel corect insa, exista riscul ca telefonul sa nu fie foarte stabil. Modelele sub forma de borseta iti ofera posibilitatea de a-ti prinde telefonul pe cadru intr-o borseta. Este protejat de umezeala, iti ofera vizibilitate asupra ecranului si de asemenea, iti ofera posibilitatea de a tine acolo chei si alte accesorii.

Cauti un suport de telefon pentru bicicleta? Iata de ce trebuie sa tii cont!

2. Sistemul de prindere. Cel mai adesea, suportul se prinde de ghidon. Sistemuml de prindere poate sa difere insa: poate fi cu cleme, cu suruburi sau cu diverse solutii magnetice. Este bine sa optezi pentru un suport cu sistem de prindere in mai multe puncte, deoarece este cel mai eficient.

3. Materialul din care este realizat. Este cel care decide rezistenta suportului si usurinta cu care il vei folosi. Exista suporturi din plastic dur, care se deterioreaza repede in cazul. Unor socuri fizice, exista suporturi din aluminiu sau aliaj din aluminiu sau din silicon, care sunt foarte flexibile si rezistente la impact.

4. Functii. Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de functiile pe care ti le ofera suportul. Ofera rezistenta la apa? Ofera protectie impotriva socurilor? Asigura incarcarea telefonului in timpul mersului? Toate aceste detalii conteaza si pot contribui la confortul tau din timpul pedalatului.

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare