lcp
0
Coș

Tuburi termocontractabile

Filtre active

Tuburile termocontractabile sunt mici accesorii folosite pentru cablarea in deplina siguranta. In trecut, intersectiile dintre cabluri prezentau riscul de supraincalzire si chiar de aprindere, ceea ce a dus la nasterea acestor tuburi cu pereti subtiri, realizate din materiale polimerice, care pot fi aplicate in zona de imbinare a cablurilor si se micsoreaza sub actiunea temperaturilor ridicate.

 

Spre deosebire de clasica banda electrica, tuburile termocontractabile asigura o izolatie fara goluri, foarte eficienta.

 

Care sunt avantajele tuburilor termocontractabile?

 

Unul dintre avantaje este faptul ca se monteaza foarte usor si se potrivesc perfect pe firele pe care urmeaza sa le protejeze.

Dupa contractie, tubul devine foasrte puternic, asigurand stabilitate mecanica si rigiditate in locul in care este instalat. Chiar daca este supus unor socuri mecanice sau diferentelor mari de temperatura, tubul isi va pastra proprietatile pentru o perioada foarte mare de timp.

 

Capacitatea de a-si schimba diametrul si grosimea este cel mai important avantaj.

Odata montat, tubul poate sa reziste la temperaturi intre -45 si 125 de grade Celsius.

Date fiind proprietatile excelente, tuburile termocontractabile pot fi folosite pentru izolarea firelor in circuitele electrice, precum si pentru etasarea si protejarea impotriva unor factori precum coroziunea chimica, murdaria sau stresul mecanic.

 

Cate tipuri de tuburi termocontractabile exista?

In functie de destinatie, tuburile pot avea diverse proprietati. Astfel, poti gasi tuburi fluorescente, utilizate in lumina scazuta, tuburi de inalta tensiune, tuburi de teflon (utilizate la temperaturi extrem de ridicate) sau tuburi cu suprafata odulata, care sunt folosite pentru acoperirea manerelor sculelor si instrumentelor.

In magazinul nostru poti gasi tuburi termocontractabile cu un raport excelent intre calitate si pret. Cu ajutorul lor vei putea imbina mai multe elemente fara risc de aparitie a supraincalzirii sau a incendiilor si vei proteja cablurile impotriva coroziunii, umezelii si uzurii data de factori mecanici.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare