lcp
0
Coș

Accesorii Smart

Filtre active

Trăim în lumea puternic digitalizată, cu un impact extraordinar al tehnologiei. Pentru că sunt mai accesibile ca oricând și mai practice decât am crede, accesoriile smart fac parte din lista de interese pentru publicul larg.

Vă invităm să descoperiți la Sogest o gamă de accesorii smart utile în viața de zi cu zi: mănuși pentru touchscreen, ochelari VR pentru momente petrecute interesant, prize smart pentru a optimiza consumul de energie, precum și  dispozitive cu alarmă funcțională cu o bună conexiune wi-fi.

Ideea de casă smart începe să prindă din ce în ce mai mult contur în viețile noastre. Ne dăm seama că nu este un moft, ci o necesitate să ne aliniem acestor noi tendințe. Avantajele nu întârzie să apară, astfel încât pot fi controlate mai bine consumul de resurse, experiența la jocuri este una mai realistă sau este posibil controlul de la distanță a unor echipamente din locuință. Toate acestea sunt posibile datorită unor accesorii smart.

Faceți un upgrade al casei. Sisteme de alarmă cu conexiune wireless, prize smart, telecomandă universal valabilă, smart și multe alte gadget-uri, accesorii smart de acest gen vă sunt la dispoziție ușor de găsit, ușor de comandat!

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare