lcp
0
Coș

Banda LED

Filtre active

Banda LED este o alternativa la sursele clasice de iluminare,  economica si interesanta din punct de vedere estetic. Aceasta poate fi folosita strict ornamental sau poate fi sursa principala de lumina, remarcandu-se prin cateva avantaje:

  • Se instaleaza foarte usor. Poate fi instalata cu usurinta in regim propriu, de catre oricine;

  • Poate lumina in mai multe culori, ceea ce poate da nastere unor spatii deosebite, luminate in numeroase nuante;

  • Poate fi amplasata absolut oriunde: Deasupra sau in jurul oglinzilor, deasupra pieselor de mobilier, in jurul usilor, etc;

  • Poate contribui la siguranta in locuinta. Poti folosi banda LED pentru a semnaliza treptele scarilor, pentru a ilumina interiorul dulapurilor sau pentru a semnaliza diverserle obstacole pe care le ai atunci cand mergi la baie pe timpul noptii.

 

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi o bana LED?

 

Achizitia unei benzi LED poate fi o reala provocare. Exista maio multe tipuri de benzi, in functie de destinatie, de culoare sau de modul in care sunt utilizate.

Tine cont de urmatoarele lucruri:

  • Destinatie. Vei folosi banda in interior sau in exterior? Majoritatea benzilor sunt folosite in interior, insa exista si variante gandite pentru a rezista la apa si la frig. Daca vrei o banda\ LED pentru exterior este bine sa cauti o varianta cu protectie IP55, IP56 sau IP66.

  • Tehnologie. Nu toate benzile LED sunt la fel. In functie de tehnologie, acestea fot RGB sau SMD ( 3528, 5050 sau 5630). Diversele tehnologii decid puterea luminii oferite de banda;

  • Accesorii si control. Exista benzi LED controlate mecanic sau benzi LED controlate printr-o telecomanda sau chiar prin telefon.

 

Daca vrei o banda LED de calitate, in magazinul nostru poti gasi cateva modele foarte atractive, cu ajutorul carora iti poti lumina intreaga casa. Iti garantam produse de foarte buna calitate, bine optimizate din punct de vedere al costului.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare