lcp
0
Coș

UPS-uri

Filtre active

UPS-urile, tot mai căutate în ultima perioadă, sunt acele surse neîntreruptibile de putere. Acestea sunt folosite pentru protejarea echipamentelor care conțin o sursă de energie, respectiv, monitoare, centrale termice, aplicații industriale, în ceea ce privește perturbațiile din momentul întreruperilor de tensiune.

 

UPS-urile au rolul de a proteja aceste echipamente împotriva șocurilor care pot avea loc în momentul întreruperilor de tensiune, astfel că acestea nu se închid imediat și pot fi utilizate până la descărcare.

 

În cadrul site-ului nostru puteți regăsi o gamă variată de produse UPS, calitative și la prețuri accesibile. Astfel, vă puteți proteja echipamentele ce conțin surse de energie din locuința voastră, știind că sunt în siguranță.

 

Tot aici veți găsi și UPS centrale termice, sursă neîntreruptibilă, cu rolul de a asigura în continuare funcționarea centralei chiar dacă alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă brusc.

 

Menționăm faptul că UPS-ul funcționează la parametri normali pentru toate centralele pe lemne la diferite pompe, însă la centralele termice pe gaz UPS-ul este disponibil doar la cele care nu au nevoie în mod obligatoriu de polaritate fază - nul.

 

Pentru mai multe detalii în ceea ce privește UPS-urile, le puteți găsi în cadrul paginii noastre. Aveți grijă de aparatele din locuința voastră, cu UPS-uri potrivite.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare