lcp
0
Coș

Placi de sunet

Filtre active

Oricine știe, chiar și cei mai puțin experimentați în lumea calculatoarelor, că o placă de sunet de calitate presupune ca aceasta să fie USB, cu două intrări. Ați ajuns unde trebuie! La Sogest veți găsi și astfel de produse, alături de accesorii diverse, cabluri sau adaptoare.

 

Indiferent de tipul de placă de sunet ce o aveți încorporată în calculator/laptop, un al doilea dispozitiv audio ar putea să vă ofere o experiență sonoră completă. Astfel, conectarea unui amplificator de sunet, a unui microfon, a unor instrumente este ceea ce aceste plăci de sunet vă permit.

 

Sau poate că nu sunteți mari fani ai muzicii pe care o și experimentați, însă puteți înregistra sunete, viziona filme cu sonorizare de calitate superioară, ascultați muzică, iar claritatea acesteia va fi determinată și de placa de sunet.

Am selectat pentru voi variante ușor de folosit, de tip plug and play, care nu au nevoie de instalare cu CD, ci sunt imediat recunoscute, după  conectare. Alături de plăci de sunet, așa cum este firesc și de așteptat, am completat colecția de produse cu diverse tipuri de cabluri necesare. Este atât de ușor să găsiți și să comandați, pentru ca în scurt timp să vă bucurați de o experiență îmbunătățită privind modul în care folosiți PC-ul și cum funcționează acesta!

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare