lcp
0
Coș

Accesorii Biciclete

Filtre active

Iată că se apropie cu pași repezi sezonul cald în care toată lumea iese la aer pentru a face sport. Unele dintre cele mai iubite plimbări în aer liber sunt cele cu bicicleta. Pentru iubitorii de ciclism punem la dispoziție o gamă specială de produse și accesorii biciclete.

 

Seturi de lumini, faruri, mansoane, huse, suporturi pentru telefon, computere, senzori pentru viteză plus alte accesorii biciclete le puteți găsi în cadrul magazinului nostru sogest.ro, toate la prețuri avantajoase. Încurajăm de altfel sportul, pentru că este și o sursa de sănătate. Activitatea fizică nu ar trebui să lipsească din rutina zilnică a nimănui. Iar pentru ca exercițiile fizice să fie făcute corect, avem nevoie de anumite accesorii speciale.

 

Senzorul de viteză este un gadget perfect pentru bicicletă. Este un dispozitiv ușor de instalat și indiferent de lungimea sau intensitatea traseului, monitorizarea vitezei  se va face cu ajutorul senzorului de cadență. Se poate folosi și pe timp de ploaie fără ca acesta să fie afectat în vreun fel. Senzorul de viteză permite antrenarea în propriul ritm și folosindu-l vă puteți eficientiza antrenamentul. Dacă îl achiziționați din cadrul magazinului nostru veți beneficia de un preț avantajos și de garanție.

 

Farurile de asemenea nu trebuie să lipsească de pe bicicletă, mai ales în timpul nopții. De asemenea le puteți găsi pe mai multe categorii în cadrul magazinului.

 

Cu bicicleta la plimbare - nu trebuie să fiți sportivi de performanță să înțelegeți că bicicleta poate fi dotată cu tot felul de accesorii ce vă sunt de mare folos. Am selectat pentru voi o gamă diversă de accesorii biciclete, gata să fie comandate, pentru siguranța și monitorizarea efortului depus.

 

Așadar, pregătiți bicicleta cu accesoriile pentru antrenament și fiți gata să dați start distracției! 

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare