lcp
0
Coș
Ultimele comentarii
Nici un review
Cautare in blog

De ce sa iti cumperi o camera auto si ce sa ai in vedere atunci cand faci achizitia?

Publicat in3 Ani in urma 1250
Imi place0
De ce sa iti cumperi o camera auto si ce sa ai in vedere atunci cand faci achizitia?

Camera video este unul dintre cele mai utile accesorii auto pe care le poti monta pe masina ta. Fara a fi scumpa, aceasta iti ofera o multime de avantaje:

• Iti ofera dovezi clare in momentul unui accident. Daca esti implicat intr-un accident in care nu esti vinovat, te poate scuti de foarte multe cheltuieli;
• poate ajuta politia in cazul in care ai fost martor la un accident;
• Te poate scuti de amenzi luate pe nedrept sau te poate ajuta sa le contesti, in cazul in care politistul refuza sa ia camera in considerare;
• Creste responsabilitatea din trafic. Cu cat sunt mai multi soferi cu camera in bord, cu atat ceilalti participanti sunt mai responsabili;
• Iti ofera supraveghere in parcare, ferindu-ti masina de eventuale zgarieturi.


Este adevarat ca aceeasi camera poate sa iti distraga atentia si poate sa iti aduca amenzi destul de usturatoare in tari precum Austria sau Luxemburg, in care este total interzisa. Per total insa, este un accesoriu cat se poate de util.

De ce sa iti cumperi o camera auto si ce sa ai in vedere atunci cand faci achizitia?


Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi o camera auto?

Daca ai luat decizia de a achizitiona o astfel de camera, ai putea fi uimit de pretul mic. Camerele sunt din ce in ce mai ieftine si pot fi achizitionate chiar si cu cateva zeci de lei. Nu este bine sa optezi pentru cea mai ieftina, insa.

Atunci cand achizitionezi un astfel de produs incearca sa te asiguri ca are o rezolutie foarte buna, ca filmeaza corect pe timp de noapte si ca are un design compact, care nu te deranjeaza in timpul condusului. De asemenea, ai in vedere unghiul de vizibilitate, conectivitatea USB si capacitatea de inregistrare pe un card de memorie, detectia de miscare sau de franare violenta precum si diverse alte functii. Unele camere sunt dotate cu GPS, in asa fel incat sa iti permita sa gasesti masina in cazul unui eventual furt.

Nu doar calitatea camerei conteaza, ci si calitatea suportului. Asigura-te, asadar, ca achizitionezi o camera cu un suport de cea mai buna calitate, care sa aiba o prindere fixa, fie pe parbriz, fie pe bord.

Eticheta: camere auto

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare