lcp
0
Coș

Microfoane

Filtre active

Microfoanele sunt echipamente care capteaza sunete si le transmit mai departe catre boxe, catre un sistem de procesare audio sau catre un sistem de inregistrare. Exista foarte multe tehnologii inglobate in microfoanele moderne, in asa fel incat sa poti gasi un microfon potrivit pentru aproape orice activitate.

Ai microfoane pentru gaming, cu ajutorul carora sa poti vorbi cu partenerii de joaca, ai microfoane pentru karaoke, microfoane pentru inregistrarea muzicii, microfoane de tip lavaliera sau microfoane pentru karaoke.

In magazinul nostru poti gasi o multime de microfoane de cea mai buna calitate, care capteaza sunetul cu profesionalism, in asa fel incat redarea pe dispozitivele pe care il trimite sa fie cat mai clara.

 

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un microfon?

In primul rand, trebuie sa stabilesti de ce ai nevoie de acel microfon. In functie de acest detaliu poti lua o decizie privind tehnologia si functiile pe care le are microfonul.

IN functie de tehnologie vei descoperi microfoane dinamice, de tip condensator sau piezoelectrice.

Cele dinamice functioneaza pe baza de inductie, sunt ieftine, robuste si rezistente la umezeala, cele cu condensator sunt cele folosite in studiouri sau in telefoanele mobile, fiind ceva mai costisitoare deoarece au o sensibilitate mai mare, iar cele piezoelectrice sunt cele care amplifica semnalele audio create de instrumente muzicale sau diverse alte sunete.

La alegerea microfonului mai conteaza conectivitatea (wireless sau cu fir), directia de captare a sunetelor sau apliasarea (pe stativ, pe masa, in mana, etc ).

Indiferent care este scopul pentru care cauti un microfon, in magazinul nostru il vei gasi pe cel mai bun. Colaboram doar cu producatori mari din domeniul echipamentelor audio si ne asiguram ca esti multumit atat de produsul achizitionat, cat si de modul in care relationezi cu noi de-a lungul procesului de comanda.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare