lcp
0
Coș

Pasta procesoare

Filtre active

Pasta pentru procesoare, termică, numită și termoconductoare, este necesară celor care au grijă de laptopul lor. Veți observa în timp tendința de supraîncălzire. Pasta aceasta este deci utilă pentru orice chip ce produce căldură și are nevoie de răcire corespunzătoare, răcit pasiv, cu radiator sau ventilator.

Pasta termoconductoare a devenit o necesitate. Aceasta face contactul mai bun între două piese metal-metal pentru răcirea sistemului. Practic, aceasta umple acele goluri de aer ce există între două suprafețe și astfel elimină un motiv pentru care se întâmplă ca răcirea unei componente PC să fie deficitară. Pentru a-și dovedi utilitatea însă, trebuie să fie de calitate.

Am selectat pentru voi pasta procesoare care să corespundă nevoii voastre de produs calitativ, accesibil în același timp. Sunt ușor de aplicat, minim de efort, având aplicator sub formă de seringă. O astfel de achiziție vă poate scuti de alte drumuri și de timp păsuit până când rezolvați problema. Puteți solicita tot la Sogest serviciile de curățare pentru laptop și, în eventualitatea în care este nevoie, să achiziționați din același loc și pasta necesară.

Părerile sunt împărțite. De aceea dispunem de soluții variate, conforme cu ceea ce crede fiecare că este mai practic. Pastă procesoare sau pad termic? Veți găsi la Sogest ambele!

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare