lcp
0
Coș

Hub-uri USB

Filtre active

Un Hub USB este un dispozitiv cu ajutorul caruia se extinde numarul de porturi USB ale computerului sau se extinde numarul de porturi de incarcare pentru dispozitivele pe care le folosesti zilnic.

Majoritatea dispozitivelor moderne ( telefoane, tablete, ceasuri smart, camere, etc ) se incarca prin intermediul USB-ului sau pot transfera date cu ajutorul acestei interfete. Hub-ul USB reuseste sa le ofere tuturor acestor dispozitive posibilitate de a fi conectate in acelasi timp.

 

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi un HUB USB?

Achizitia unui astfel de produs trebuie sa tina cont de mai multe criterii, care pot decide gradul de eficienta de care te vei bucura.

Poti alege intre Hub-uri usb cu alimentare proprie, care permit atasarea unui numar mare de gadgeturi si incarcarea acestora fara a fi nevoie de un computer pornit, sau Hub-uri fara alimentare proprie, care iau energia de la un computer.

De asemena, poti opta pentru hub-uri de diverse dimensiuni, dotate cu doua sau mai multe porturi si echipate cu tot felul de tehnologii moderne:

·         Prezenta unor LED-uri care ofera informatii legate de fantele care functioneaza;

·         Prezenta unor comutatoare care permit pornirea si oprirea fantelor in functie de necesitate;

·         protectie impotriva supraincalzirii;

Sogest.ro iti ofera mai multe tipuri de Hub-uri USB, de cea mai buna calitate

Daca vrei sa achizitionezi un Hub USB de buna calitate, il poti gasi in magazinul nostru. Avem o varietate mare de astfel de produse, construite de producatori de renume si foarte bine optimizate din punct de vedere al costurilor. Poti opta pentru mai multe variante estetice, in asa fel incat sa iti imbogatesti biroul din punct de vedere vizual si ai de ales intre hub-uri cu doua sau cu mai multe fante, in asa fel incat sa ai spatiu pentru toate dispozitivele tale.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare