lcp
0
Coș

Bluetooth

Filtre active

În zilele noastre asocierea unor accesorii la laptopuri este atât de ușor de realizat. Un mini adaptor Bluetooth vă permite să aveți fără fir o tastatură sau mouse funcționale. Pot fi astfel asociate telefoane, difuzoare sau alt dispozitive. Unele PC-uri au Bluetooth încorporat, în alte cazuri însă veți avea nevoie să conectați un adaptor Bluetooth precum sunt cele din oferta noastră.

Montat foarte simplu în unul din porturile USB de la PC, acesta este de tip plug and play, nu are nevoie de instalare specială și imediat este recunoscut. Este compatibil cu diverse device-uri și tipuri de sisteme de operare. Vă oferim toate aceste detalii pentru a alege corespunzător produsul dorit. Deși astfel de adaptoare fac parte din clasa de accesorii, iată că la rândul lor își arată importanța.

Tot aici veți găsi cu mare ușurință și diverse tipuri de emițătoare și receptoare Bluetooth audio, receptoare Bluetooth cu citire de microSD, inclusiv kit auto Bluetooth - la care pot fi asociate simultan două device-uri mobile pentru a efectua apeluri handsfree.

Am selectat pentru voi produse de calitate, practice, ce vă oferă o experiență mulțumitoare la folosire.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare