0
Coș
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Disponibilitate

  Becuri

  Filtre active

  Becurile fac parte din orice locuință, spațiu comercial și în iluminatul stradal. În casa voastră vă puteți alege becuri în funcție de fiecare încăpere. Cele LED sunt ideale, deoarece au o viață îndelungată și fac economie la consum.

   

  În zona bucătăriei optați pentru becuri LED într-o nuanță caldă, în special deasupra mesei sau insulei. Temperatura caldă este ideală pentru a reda un ambient relaxant, dar și mâncarea va arăta mai bine în poze.

   

  Pentru zona biroului optați pentru becuri LED cu lumină rece, deoarece această temperatură vă aduce un plus de concentrare, veți fi mai atenți la detalii și nu vă veți simți obosiți. Lumina rece stimulează capacitatea creierului de a fi mai focusat, ceea ce înseamnă că și productivitatea va crește.

   

  Pentru dormitor sau sufragerie optați pentru becuri LED cu temperatură neutră. Aceasta este cea mai apropiată de lumina naturală, ceea ce va crea un ambient ideal, neobositor pentru ochii familiei.

   

  Regăsiți în cadrul catalogului nostru numeroase variante din care puteți alege în funcție de duliile de care dispuneți în iluminatul casei.

  Meniu

  Contul meu

  Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

  Autentificare

  Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

  Autentificare