lcp
0
Coș

Suporti TV

Filtre active

Desi orice televizor vine la pachet cu un suport pentru comoda, cea mai buna pozitie a acestui dispozitiv este perete. Un televizor cu ecran generos instalat pe unul dintre peretii livingului sau ai dormitorului poate fi o adevarata fereastra catre intreaga lume.

 

Prinderea televizorului pe perete poate fi o adevarata provocare, insa. Este foarte important ca suportul sa fie de foarte buna calitate, in asa fel incat sa poata sustine greutatea televizorului si sa se fixeze cat mai bine in materialul din care este construit peretele.

 

Iti oferim suporturi TV de cea mai buna calitate, pentru orice tip de perete

Pe langa faptul ca un suport TV de perete are capacitatea de a imbogati estetic incaperea, acesta vine si cu avantajul de a economisi spatiu. Merita, asadar, sa alegi o astfel de solutie, iar in magazinul nostru poti gasi mai multe variante de suporturi de cea mai buna calitate:

1. Suporturi de TV cu inclinare. Acestea iti permit sa inclini televizorul la unghiuri de pana la 15 grade, in asa fel incat sa ai o vizibilitate cat mai buna si sa scapi de probleme precum reflexia luminii.

2. Suporturi TV  mobile. Sunt mult mai flexibile decat cele cu inclinare, deoarece iti permit sa muti televizorul in aproape orice tip de pozitie.

3. Suporturi TV fixe. Sunt cele mai populare gratie pretului lor si a rezistentei foarte bune. De cele mai multe ori, un suport TV fix iti poate tot ceea ce ai nevoie. Anumite modele pot chiar sa iti asigure un anumit grad de control, fiind dotate cu sine pe care ecranul poate fi deplasat pe orizontala sau pe verticala.

Ce sa cauti la un suport TV?

In principiu, suportul TV nu este un accesoriu complex. Analizeaza cu atentie greutatea pe care o suporta, asigura-te ca este potrivit pentru dimensiunile televizorului tau si cauta functii precum sistemul anti-furt, care te pot scuti de eventuale neplaceri.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare