lcp
0
Coș
Filtrare după
Filtrare după
Marca
Compatibil
Capacitate
Tip
Standard
Cablu
Conector
Tensiune intrare

Telefoane-Tablete

 • Cabluri telefon-Tablet

  Cabluri telefon-Tablet

 • Telefoane fixe

  Telefoane fixe

 • Headset Bluetooth

  Headset Bluetooth

  <p>Headset Bluetooth</p>
 • Incarcatoare wireless

  Incarcatoare wireless

 • Incarcatoare retea

  Incarcatoare retea

 • Incarcatoare auto

  Incarcatoare auto

 • Baterii externe

  Baterii externe

 • Carduri microSD

  Carduri microSD

 • Accesorii Smart

  Accesorii Smart

  <p class="normal" style="margin-bottom: 8.0pt; text-align: justify; line-height: 129%; background: white;"><span lang="EN" style="font-size: 12.0pt; line-height: 129%;">Trăim în lumea puternic digitalizată, cu un impact extraordinar al tehnologiei. Pentru că sunt mai accesibile ca oricând și mai practice decât am crede, accesoriile smart fac parte din lista de interese pentru publicul larg. <o:p></o:p></span></p> <p class="normal" style="margin-bottom: 8.0pt; text-align: justify; line-height: 129%; background: white;"><span lang="EN" style="font-size: 12.0pt; line-height: 129%;">Vă invităm să descoperiți la Sogest o gamă de accesorii smart utile în viața de zi cu zi: mănuși pentru touchscreen, ochelari VR pentru momente petrecute interesant, prize smart pentru a optimiza consumul de energie, precum și<span style="mso-spacerun: yes;">  </span>dispozitive cu alarmă funcțională cu o bună conexiune wi-fi. <o:p></o:p></span></p> <p class="normal" style="margin-bottom: 8.0pt; text-align: justify; line-height: 129%; background: white;"><span lang="EN" style="font-size: 12.0pt; line-height: 129%;">Ideea de casă smart începe să prindă din ce în ce mai mult contur în viețile noastre. Ne dăm seama că nu este un moft, ci o necesitate să ne aliniem acestor noi tendințe. Avantajele nu întârzie să apară, astfel încât pot fi controlate mai bine consumul de resurse, experiența la jocuri este una mai realistă sau este posibil controlul de la distanță a unor echipamente din locuință. Toate acestea sunt posibile datorită unor accesorii smart.<o:p></o:p></span></p> <p class="normal" style="margin-bottom: 8.0pt; text-align: justify; line-height: 129%; background: white;"><span lang="EN" style="font-size: 12.0pt; line-height: 129%;">Faceți un upgrade al casei. Sisteme de alarmă cu conexiune wireless, prize smart, telecomandă universal valabilă, smart și multe alte gadget-uri, accesorii smart de acest gen vă sunt la dispoziție ușor de găsit, ușor de comandat! <span style="text-decoration: underline;"><span style="color: #1155cc;"><o:p></o:p></span></span></span></p>
 • Huse telefon-tablet

  Huse telefon-tablet

 • Suporti

  Suporti

Filtre active

La Sogest dispunem de o gamă variată de baterii externe, compacte, moderne, perfecte pentru orice geantă sau chiar și variante slim pentru buzunar. Cele cu design subțire pot oferi 2-3 încărcări complete ale unui smartphone. Dacă preferați variantele wireless, găsiți și o astfel de baterie. Dispune de afișaj digital și suportă atât smartphone-urile iOS cât și Android, care au funcția de încărcare Qi. Această baterie încarcă telefonul mai simplu și eficient ca oricând.

 

Dotări necesare pentru telefonul folosit zilnic - suntem constant legați de utilizarea telefonului. Un smartphone este portal către o sumedenie de task-uri rezolvate, conexiunea cu domenii diverse, este agenda personală de zi cu zi și, pe lângă asta, dispune și de opțiuni atractive pentru petrecere a timpului liber. Telefoane și  tablete sunt două din gadget-urile populare în zilele noastre. Iar pentru ca acestea să funcționeze optim și îndelung veți avea nevoie de cabluri și încărcătoare bune, de accesorii smart sau baterii externe.

 

Bateriile externe sunt indispensabile și fiecare persoană trebuie să dețină una. Uneori bateria telefonului face o mare diferență. Vă pot salva la propriu timp și eficiența cu care mențineți în continuare legatura cu cei din jur.

 

 

Pentru telefoane și tablete dispunem de asemenea de încărcătoare auto. Cei care sunt multe ore în spatele volanului au nevoie de un mod sigur și optim de a utiliza aceste gadget-uri. Achiziționați încărcătoare, suporturi pentru telefoane sau tablete, carduri micro SD printre altele din stocul Sogest, imediat disponibil.

 

Aveți nevoie de un telefon fix la birou? Pentru că veți dori să oferiți clienților și colaboratorilor condiții optime, telefonul fix utilizat va fi unul perfect funcțional. Dotați sala de conferințe cu un încărcător wireless și nu uitați să comandați huse pentru device-uri, pentru ca oriunde veți avea conferințe să aveți în vedere protecția gadget-urilor necesare.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare