0
Coș
Filtrare dupa
Filtrare dupa
Disponibilitate
Marca
Compatibil
Capacitate
Tip
Standard
Cablu
Conector
Tensiune intrare
Tensiune de iesire
Amperaj
Putere W
Soclu
Tip lumina
Culoare
Lungime
Vizualizate recent
Nici un articol

Telefoane-Tablete

La Sogest dispunem de o gamă variată de baterii externe, compacte, moderne, perfecte pentru orice geantă sau chiar și variante slim pentru buzunar. Cele cu design subțire pot oferi 2-3 încărcări complete ale unui smartphone. Dacă preferați variantele wireless, găsiți și o astfel de baterie. Dispune de afișaj digital și suportă atât smartphone-urile iOS cât și Android, care au funcția de încărcare Qi. Această baterie încarcă telefonul mai simplu și eficient ca oricând.

 

Dotări necesare pentru telefonul folosit zilnic - suntem constant legați de utilizarea telefonului. Un smartphone este portal către o sumedenie de task-uri rezolvate, conexiunea cu domenii diverse, este agenda personală de zi cu zi și, pe lângă asta, dispune și de opțiuni atractive pentru petrecere a timpului liber. Telefoane și  tablete sunt două din gadget-urile populare în zilele noastre. Iar pentru ca acestea să funcționeze optim și îndelung veți avea nevoie de cabluri și încărcătoare bune, de accesorii smart sau baterii externe.

 

Bateriile externe sunt indispensabile și fiecare persoană trebuie să dețină una. Uneori bateria telefonului face o mare diferență. Vă pot salva la propriu timp și eficiența cu care mențineți în continuare legatura cu cei din jur.

 

 

Pentru telefoane și tablete dispunem de asemenea de încărcătoare auto. Cei care sunt multe ore în spatele volanului au nevoie de un mod sigur și optim de a utiliza aceste gadget-uri. Achiziționați încărcătoare, suporturi pentru telefoane sau tablete, carduri micro SD printre altele din stocul Sogest, imediat disponibil.

 

Aveți nevoie de un telefon fix la birou? Pentru că veți dori să oferiți clienților și colaboratorilor condiții optime, telefonul fix utilizat va fi unul perfect funcțional. Dotați sala de conferințe cu un încărcător wireless și nu uitați să comandați huse pentru device-uri, pentru ca oriunde veți avea conferințe să aveți în vedere protecția gadget-urilor necesare.

Meniu

Contul meu

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare