lcp
0
Coș

Despre noi – Sogest

 

Sogest.ro este un magazin online creat pentru toți cei care își doresc produse și accesorii electronice de buna calitate.

 

Avem zeci de mii de produse din domenii precum conectica, iluminare, computere, telefoane și tablete, accesorii auto și accesorii biciclete, mentenanta scule, sau accesorii audio video. Daca ti se strica frigiderul, ai nevoie de o piesa noua pentru automobil sau vrei sa iti luminezi casa intr-un mod eficient, Sogest este locul unde poti gasi toate piesele de care ai nevoie.

 

De ce noi?

De-a lungul celor 20 de ani de activitate am reusit sa ne focusam pe nevoile clientilor si sa gasim cele mai bune solutii in asa fel incat toti cei care cumpara din magazinul nostru sa fie 100% multumiti:

l  Oferim o varietate mare de produse electrice si electronice, in asa fel incat sa ai de unde alege;

l  Comercializam doar produse realizate de cele mai improtante branduri ale lumii;

l  Avem preturi foarte bine optimizate si ocazional numeroase produse sunt supuse reducerilor de pret;

l  Oferim numeroase informatii utile, care te ajuta sa duci la bun sfarsit cele mai dificile proiecte electronice pe care le ai;

l  Pe langa produse, asiguram si servicii complexe de reparatii sau resoftari imprimante;

l  Suntem intr-o dezvoltare continua si oferim inclusiv un serviciu de Dropshipping pentru cei care doresc sa dezvolte o afacere in acest domeniu.

l  Ne asiguram ca avem mereu in stoc produsele de interes pentru tine si facem livrarea in cel mai scurt timp.

 

Daca vrei sa cumperi sau sa comercializezi produse electronice, te asteptam cu intrebari. Ne gasesti atat telefonic, cat si pe email sau in sediul nostru fizic de pe Bulevardul Iuliu Maniu.


Sogest Showroom 1

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare