lcp
0
Coș

Convertoare de tensiune

Filtre active

Convertoarele de tensiune sunt mici dispozitive cu ajutorul carora se transforma energia electrica din curent continuu cu o anumita amplitudine a tensiunii in curent continuu cu alta amplitudine a tensiunii.

In general, convertoarele de tensiune functioneaza pe baza tehnicii PWN ( Pulse Width Modulation ), care implica tocarea tensiunii continue cu anumita frecventa.

 

Convertoarele de tensiune pot fi impartite in doua mari categorii: cele care coboara tensiunea si cele care ridica tensiunea.

Fiecare dintre acestea pot fi echipate cu separare galvanica si pot avea unul, doua sau patru cadrane.

In general, convertoarele de tensiune sunt destinate sistemelor de masurare sau automatizare care lucreaza cu curenti unificati.

Un convertor poate sa aiba iesiri multiple si poate genera atat curenti unidirectionali, cat si curenti bidirectionali.

 

In magazinul nostru poti gasi mai multe convertoare de tensiune de cea mai buna calitate

 

Daca ai nevoie de un convertor de tensiune, in magazinul nostru poti gasi mai multe optiuni excelente, care te ajuta sa urci sau sa cobori tensiunea de intrare si de iesire a electrocasnicelor pe care le folosesti.

Asiguram cele mai bune preturi de pe piata si ne asiguram ca produsele pe care le comercializam sunt de cea mai buna calitate.

Pe langa convertoare iti oferim si o multime de alte produse pentru conectica, pentru domeniul audio-video sau pentru domeniul auto.  Toate produsele comercializate de noi sunt realizate de branduri de renume, sunt 100% eficiente si sunt atent analizate inainte de a fi introduse in oferta noastra.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare