lcp
0
Coș

Sistem de Stabilizare Gimbal pentru Smartphone-uri Vantop Nimbal M3

in stoc 1 Produs
578,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 35% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Sistem de Stabilizare Gimbal pentru Smartphone-uri Vantop Nimbal M3.
Super stabilizare pe 3 axe - Cu motoare puternice pe 3 axe care reduc efectiv filmarile tremurate, Nimbal M3 va mentine smartphone-ul constant si videoclipul dvs. va rula lin. Incarcarea maxima a gimbalului Nimbal M3 este de pana la 250g si ofera un timp de redare de 15 ore.

Dezlantuiti-va imaginatia - Zoom Dolly este o modalitate fantastica de a adauga o nota suplimentara de fler cinematografic filmarilor dvs., cum ar fi efectul Hitchcock.
Te duce la farmecul filmului, ca si cum ai fi personal pe scena. Modul initial, rotiti si rotiti din nou, pentru a crea mai multe posibilitati interesante cu Nimbal M3.

Alte caracteristici inteligente
- Urmarire inteligenta, recunoaste o fata sau un subiect, apoi blocheaza tinta si incepe sa urmareasca, elibereaza-ti mainile.
Modul de actiune, tranzitia rapida pentru a surprinde miscari subtile, nu pierde niciodata un moment si pentru a face fiecare secunda sa conteze.

Mai multa creativitate, mai multa distractie - Mod panorama, surprindeti scene intregi cu panorame automate la 180 °, 320 ° si 3 × 3. Time-lapse, inregistrati un apus de soare minunat intr-un scurt videoclip. Capturati in fiecare moment fara a pierde detalii.
Pregatit pentru aventura - Explorati diverse functii cu aplicatia VanTop Gimo, care este compatibila cu Android 5.0, iOS 10.0 sau o versiune ulterioara.
Vine cu un trepied, o contragreutate, un cablu USB, un manual de utilizare si o geanta de transport portabila care permite transportarea Nimbal M3 oriunde.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
Nimbal M3

Caracteristici

Culoare
Negru
Marca
Vantop

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare