lcp
0
Coș

Mini clacson auto 12V 65mm bobina din aluminiu Carguard

in stoc 5 Produse
16,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 35% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Mini clacson auto 12V 65mm bobina din aluminiu Carguard.
Un clacson auto de încredere este esențial pentru a-ți asigura prezența sonoră în trafic și pentru a comunica eficient cu ceilalți participanți la drum.
Claxonul auto cu specificațiile sale de top este alegerea perfectă pentru cei care pun accent pe performanță și fiabilitate.

Cu o tensiune de 12V, acest claxon oferă un sunet puternic și clar, care atrage atenția în orice situație de trafic. Diametrul de 65mm îl face ușor de montat pe majoritatea vehiculelor, indiferent de dimensiunea lor.

Bobina din aluminiu este un element cheie care contribuie la performanța acestui claxon. Aceasta asigură o funcționare stabilă și durabilă în timp, fără să compromită calitatea sunetului.

Culoarea sa neagră conferă claxonului un aspect discret și elegant, care se potrivește cu orice design de mașină. De asemenea, claxonul este certificat CE, ceea ce atestă calitatea și conformitatea acestuia cu standardele europene de siguranță.

Alegând acest claxon auto, te poți baza pe prezența sonoră puternică și fiabilă în trafic. Este soluția perfectă pentru a-ți asigura siguranța și comunicarea eficientă pe drumurile aglomerate.

Investește într-un claxon auto de calitate la 12V și fii pregătit pentru orice situație în trafic. Cumpără acum și beneficiază de performanță și fiabilitate pe drumurile tale!

Caracteristici:
12V
Diametru: 65mm
Bobină din aluminiu
Culoare: negru
CE.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
CMA001

Caracteristici

Tensiune intrare
12 V
Marca
Carguard

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare