lcp
0
Coș
Ultimele comentarii
Nici un review
Cautare in blog

O gama variata de boxe auto, pentru un sunet clar si puternic in masina

Publicat in1 Luna in urma 143
Imi place0
O gama variata de boxe auto, pentru un sunet clar si puternic in masina

 Calitatea sunetului din masina ta iti poate face calatoriile mai confortabile si mai distractive. Atunci cand alegi sa faci un upgrade pentru sistemul audio al masinii, cu siguranta iti doresti o claritate mai buna a sunetului, chiar si la volume mari. Poti obtine asta cu ajutorul unor boxe auto de calitate, pe care le gasesti in magazinul nostru.

Iti oferim o gama variata de boxe auto, care pot imbunatati semnificativ experienta pe care o ai atunci cand esti in spatele volanului.

 

Ce sa iei in considerare atunci cand cumperi boxe auto?

 

  1. Dimensiunea. Dimensiunile boxelor pot influenta dispersia sunetului in masina. De obicei, boxele mai mari ofera un sunet mai puternic si  in mod natural, ar trebui sa alegi boxe cat mai mari. Totusi, trebuie sa te asiguri ca sunt compatibile cu spatiul disponibil in masina ta.

 

2. Sensibilitatea difuzoarelor. Pentru cei care iubesc bass-ul profund si puternic, sensibilitatea difuzoarelor este un factor important, deoarece determina cat de eficient vor raspunde la puterea amplificatorului.

 

  1. Numarul de difuzoare. Un numar adecvat de difuzoare, distribuite corespunzator in interiorul masinii, poate crea un sunet echilibrat si placut

 

4. Tipul difuzoarelor. Difuzoarele auto vin in diverse categorii, cum ar fi subwoofer, midwoofer, midrange si tweeter. Fiecare categorie are rolul sau in crearea unui sunet clar si echilibrat. Pentru o experienta audio de calitate, este important sa alegi difuzoare care sa se completeze reciproc si pot sa ofere un spectru complet de frecvente.

 

5. Puterea RMS.   Puterea RMS, sau Radial Mean Square, este o masura a puterii continue a unui semnal sau a unei surse audio. Este o modalitate de a cuantifica puterea reala a unui semnal audio, excluzand valorile de varf sau cresterile temporare ale intensitatii. Puterea RMS este importanta in contextul echipamentelor audio, cum ar fi amplificatoarele si difuzoarele, deoarece ofera o idee mai precisa a nivelului real de putere pe care acestea il pot furniza in mod constant. In specificatiile boxelor, aceasta putere se masoara in Wati.

 

6. Intervalul de frecventa audio. Intervalul de frecventa audio reprezinta gama de frecvente sonore pe care urechea umana le poate detecta sau percepe. Acest interval este masurat in hertzi (Hz) si variaza de la cea mai mica frecventa detectabila pana la cea mai inalta frecventa detectabila de catre o persoana cu auz normal. Intervalul de frecventa audio tipic pentru o persoana este in jurul valorii de 20 Hz pana la 20.000 Hz (20 kHz). Calitatea unui sistem audio este masurata in parte prin capacitatea de a reda toate frecventele din acest interval in mod fidel si echilibrat, astfel incat sunetul sa fie reprodus intr-o maniera placuta si autentica.

 

 

Iti oferim cele mai bune boxe auto de pe piata

Iti oferim cele mai bune boxe aut de pe piata, de la branduri de renume precum JVC sau Kruger&Matz. Indiferent de vehiculul pe care il ai, in oferta noastra gasesti boxe auto ieftine, care vor reda continutul audio la cea mai buna calitate posibila. 

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare