lcp
0
Coș

Set cleme crocodil 800-1000Ah 16x12.5cm 2buc Carguard CCA002

in stoc 3 Produse
20,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 35% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Cleme crocodil 800-1000Ah 16x12.5cm Carguard CCA002, set 2 bucati.
Clemele crocodil sunt instrumente esențiale pentru oricare șofer sau mecanic auto. Acestea sunt folosite pentru a efectua reparații la sistemul electric al mașinii, pentru a încărca bateria sau pentru a conecta dispozitive suplimentare. Dacă aveți nevoie de cleme crocodil puternice, cu o capacitate de 800-1000 Ah, iată de ce ar trebui să le luați în considerare.


Putere Impresionantă: Clemele crocodil cu o capacitate de 800-1000 Ah sunt ideale pentru sarcini grele. Acestea pot face față cu ușurință sarcinilor de alimentare sau reparare mai mari, oferind o conexiune sigură și solidă.


Durabilitate Maximală: Clemele crocodil puternice sunt construite pentru a rezista în cele mai dificile condiții. Acestea sunt realizate din materiale de înaltă calitate, care le conferă o rezistență excepțională la uzură și coroziune.


Conexiuni Fiabile: Atunci când lucrați la sistemul electric al mașinii sau încărcați bateria, este esențial să aveți o conexiune sigură. Clemele crocodil cu o capacitate mai mare asigură o conexiune mai stabilă și mai fiabilă.


Ușor de Utilizat: Folosirea clemelelor crocodil este simplă. Pur și simplu le fixați pe bornele bateriei sau pe punctul de conectare dorit și sunteți gata să lucrați.


Versatilitate Extinsă: Aceste cleme puternice sunt extrem de versatile. Le puteți utiliza pentru a alimenta dispozitive, pentru a încărca bateria sau pentru a efectua reparații la sistemul electric al mașinii.


Siguranță Asigurată: Clemele crocodil puternice sunt proiectate pentru a vă oferi o conexiune sigură și fără probleme. Astfel, puteți efectua lucrări la sistemul electric al mașinii în condiții de siguranță.


Indiferent dacă sunteți șofer sau mecanic auto, clemele crocodil puternice de 800-1000 Ah sunt un instrument esențial în trusa dvs. de scule. Asigurați-vă că sunteți pregătit pentru orice situație legată de sistemul electric al mașinii dvs. cu aceste cleme crocodil de încredere. Comandați-le acum și beneficiați de performanță maximă și fiabilitate.


Caracterisitici:
800-1000A
Lungime :16cm
Lățime : 12.5cm.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
CCA002

Caracteristici

Tip
Auto
Amperaj
1000 A
Marca
Carguard

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare