lcp
0
Coș

Camera video marsalier 720P Carguard CRC004

in stoc 6 Produse
55,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 35% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Camera video marsalier 720P Carguard CRC004.
Când vine vorba de siguranța în timpul manevrelor de marșarier, o cameră video de încredere face diferența. Camera Video pentru Marsalier, cu rezoluție 720P și materiale de înaltă calitate, este partenerul ideal pentru a asigura manevrele tale în siguranță.

Această cameră video a fost proiectată pentru a oferi o imagine clară și detaliată în timpul manevrelor de marșarier. Cu o rezoluție de 720P, vei avea o imagine precisă a zonei din spatele mașinii tale, ceea ce te ajută să eviți obstacolele și să manevrezi în siguranță.

Materialul din care este construită camera, ABS și PC, este durabil și rezistent la șocuri, ceea ce înseamnă că poate rezista la uzura zilnică și la condițiile dificile de condus.

Cu un consum redus de energie de 1W și tensiune de 12V, această cameră video este eficientă din punct de vedere energetic și poate fi utilizată fără a afecta performanța bateriei mașinii tale.

Instalarea și reglarea sunt simple, iar camera video vine cu toate componentele necesare pentru a o monta rapid și ușor. Cu frecvența de 60 Hz, vei avea o imagine fluidă și clară.

În concluzie, pentru siguranță și eficiență în manevrele de marșarier, Camera Video pentru Marsalier este alegerea perfectă. Cumpără acum și asigură-ți că poți manevra în siguranță și fără probleme!

Achiziționează acum Camera Video pentru Marsalier și beneficiază de siguranță sporită în timpul manevrelor tale de marșarier!

Caracteristici:
Tensiune: 12 (V)
Putere: 1 (W)
Material: ABS+PC
Reglați: 0
Rezoluție: 720P
Frecvența: 60 HZ
Greutate netă: 200g
Rezistența la șocuri: 5
Chip: 7440
CE
In pachet se gaseste si un burghiu special cu diametru de 20mm.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
CRC004

Caracteristici

Marca
Carguard

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare