lcp
0
Coș

Aparat de sudura in puncte kit 8 + Display APARAT SUDURA8

in stoc 1 Produs
475,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 35% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Aparat de sudura in puncte kit 8 + Display APARAT SUDURA8.
Aparat de sudura in puncte pt acum, cu display
Mini sudor prin puncte portabil pentru aparat de sudura cu nichel de 0,1-0,15 mm Afisaj digital Sudor prin puncte mic 18650 Baterie cu litiu Seturi DIY
Caracteristica:
1. Usor de transportat: aparat de sudura mica, are o putere mare de iesire si este potrivita pentru sudarea rapida a placilor de otel nichelat de 0,1-0,25 mm si a placilor de otel cu nichel pur de 0,15 mm. Usor, economiseste spatiu acasa si usor de transportat.
2. Usor de utilizat:potrivit pentru uz casnic, bricolaj, reparatii etc.
3. Pini de sudura: tija mobila de sudura sunt realizate din sarma de silicon 8AWG si tija de cupru, si vin cu 2 manse de protectie.
Pixul de sudura permite o gama lunga de sudare si poate satisface diverse nevoi de sudare.
4. Baterie: baterie secundara cu litiu de mare capacitate de 5000 mAh, consum redus de energie, timp lung de utilizare când este complet încarcat. De asemenea, functioneaza ca un Power Bank pentru a va încarca convenabil telefonul.
5. Material/Functie de auto-inspectie: Fabricat din ABS si PCB de înalta calitate, are durabilitate extrem de ridicata si performanta stabila si are o durata de viata lunga. Management avansat al energiei si design software, fara resetare si revenire la zero în timpul sudarii. Când stiloul de sudura atinge placa de nichel, functia de autoverificare este declansata automat, iar timpul de raspuns este de 0,8s.

Performanta: protectie la scurtcircuit la supracurent, sudare completa electrica de 0,15 mm, dezvoltare profesionala si ajustare a parametrilor, stilou de sudura gros solid din cupru pur, standby de un an în interfata de putere redusa, precisa, ampermetru de sudura încorporat , protectie la supra-temperatura, folosire interogare de înregistrare, oprire automata cronometrare, încarcare super rapida, protectie cu curent scazut, reglare a luminozitatii ecranului, mod silentios.

Curent de sudare: 6-800A
Protectie la supracurent: 1.12KA
Timp de încarcare complet: 2 ore
Durata de viata a bateriei: 800-2000 de ori
Durata de viata a bateriei: 1000 de cicluri.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
APARAT-SUDURA8

Caracteristici

Marca
OEM

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare