lcp
0
Coș

Papuci electrici

Filtre active

Papucii electrici sau papucii de cablu, asa cum mai sunt numiti, sunt piese realizate din cupru, aluminiu, alama sau alte metale care conduc electricitatea, ce au drept scop crearea unor legaturi electrice.

Acestia se monteaza la capatul unui conductor prin strangere sau lipire si permit formarea unor legaturi stabile la o borna, la un bolt sau la un surub de contact.

 

Cum se produc papucii electrici?

 

Exista mai multe metode prin care se pot obtine papuci electrici:

  • Prin stantare. De regula, sunt realizati din cupru cositorit si sunt fixati prin presare cu clesti speciali;

  • Prin presare la cald sau prin turnare. Sunt realizati din bronz si sunt fixati prin cositorire. Sunt ideali pentru conductoarele supuse la solicitari mari;

  • Prin modelarea tevilor de cupru sau din aluminiu. Sunt destinati conductoarelor din cupru si din aluminiu cu sectiuni intre 25 si 500 de mm2. Pentru conexiunile cablurilor din aluminiu la bornele din cupru ale diverselor aparate electrice sunt realizati papuci din teava de aluminiu cu urechi din cupru;

Papucii electrici pot avea si diverse forme speciale, cum ar fi cele destinate instalatiilor electrice ale automobilelor.

 

Poti gasi orice tip de papuci electrici in magazinul nostru

Sogest.ro iti ofera foarte multe variante de papuci electrici, realizati din teava de cupru, teava de aluminiu si diverse combinatii intre cele doua materiale. Toti papucii electrici pe care ii gasesti in magazinul nostru sunt de cea mai buna calitate, sunt produsi de branduri de renume si pot fi montati cu usurinta.

Daca vrei o varietate mare de papuci electrici sau alte accesorii conductoare, izolatoare sau care sa transformele circuitele electrice, facandu-le 100% functionale, le poti gasi si le poti comanda cu usurinta din magazinul nostrru online.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare