lcp
0
Coș

DisplayPort

Filtre active

Ce trebuie sa stii despre conectorul Displayport?

Display Port este un conector video care asigura transmiterea imaginilor digitale de la un computer sau o alta sursa catre un ecran.

Display Port-ul ( DP ) este similar ca rezultate cu alte conexiuni digitale, cum ar fi DVI sau HDMI si este prezenta pe foarte multe placi video sau pe foarte multe monitoare. In general, monitoarele care folosesc Display Port sunt cele care au o rata de improspatare a imaginii ridicata sau cele cu rezolutie mare.

Care sunt caracteristicile tehnice ale DP?

Exista cateva elemente care fac aceasta conexiune sa fie extrem de apreciata:

l  poate transmite inclusiv semnale audio;

l  Suporta HDCP (High Bandwith Digital Content Protection) , care este standardul afisarii continutului video protejat si permite rularea serviciilor de streaming (HBO Go, Netflix, etc);

l  Vine in mai multe variante, diferentiate intre ele in functie de numarul de canale audio, de calitatea imaginii pe care o ofera sau de Rezolutia pe care o suporta. Display Port 1.4 este cel mai puternic standard folosit in prezent si permite rezolutii video de pana la 16K, fara pierdere de calitate;

l  Chiar daca nu ai conectori DisplayPort pe sursa sau monitor, poti folosi aceasta conexiune prin adaptoare si mufe. Exista adaptoare usor de folosit pentru VGA, DVI, HDMI sau USB-C;

l  Cea mai interesanta functie a DisplayPort este faptul ca permite conectarea in cascada a mai multor monitoare la aceeasi sursa video, fara a fi nevoie de mai multe cabluri.

In magazinul nostru gasesti toate accesoriile DisplayPort de care ai nevoie

Daca ai nevoie de conectori, adaptoare si mufe, in magazinul nostru poti gasi o varietate mare de produse pe care le poti folosi cu incredere.

DP este, asadar, o conexiune digitala a viitorului. Atunci cand cauti monitoare sau HDD-uri, este bine sa cauti si aceasta conexiune printre dotari.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare