lcp
0
Coș

Tester acumulatori cu bluetooth BK100 KONNWEI

in stoc 2 Produse
199,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 35% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Tester acumulatori cu bluetooth BK100 KONNWEI.
Diferit de metoda tradițională de testare. KONNWEI BK100 folosește cea mai nouă tehnologie Bluetooth pentru a detecta bateria mașinii, nu mai trebuie să stai în fața mașinii în așteptarea lucrărilor de testare, după ce ai conectat dispozitivul la bateria mașinii poți deschide aplicația pe telefon/tabletă pentru testarea bateriei mașinii.

Cu testerul bateriei auto KONNWEI BK100, putem verifica starea generală de sănătate a bateriei, inclusiv testul de pornire și putem efectua un test complet de încărcare a sistemului. Testul de pornire este pentru a testa și analiza daca demarorul funcționează corect, iar testul de încărcare este de a verifica starea sistemului de încărcare pentru a evita deteriorarea bateriei.

Testerul de baterii auto Bluetooth este compatibil cu toate bateriile plumb-acid de 6 și 12 volți, inclusiv bateriile obișnuite , AGM , GEL și EFB cu intervalul de testare (100-2000 CCA). Compatibil cu mașini, motociclete, camioane, RV-uri, ATV-uri, SUV-uri, bărci, iahturi, cositoare și chiar mașini de golf.

KONNWEI BK100 este Plug-and-Play și oferă rapoarte de testare în câteva secunde, îmbunătățind considerabil viteza de testare în comparație cu alte testere de baterie. De asemenea, are o funcție de protecție la inversarea polarității. Inversarea clemei nu va deteriora testerul și nu va avea niciun efect negativ asupra mașinii și bateriei.

KONNWEI BK100 poate testa în mod direct pierderea de energie a bateriei, nu este nevoie să fie mai întâi încărcata complet și testata.

Suport pentru mai multe limbi, cum ar fi engleză, spaniolă, germană, rusă, italiană, franceză, portugheză etc. Limba actuală depinde de setarea limbii sistemului de pe telefonul/tableta.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
BK100

Caracteristici

Tip
Bluetooth
Marca
KONNWEI

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare