Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
0
Cos
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Cum alegi cel mai bun mouse wireless

Publicat in1 Saptamana in urma 31
Imi place0
Cum alegi cel mai bun mouse wireless

Atunci cand vine vorba despre accesorii IT, mouse-ul este indispensabil. Este unul dintre produsele care ofera control asupra computerului si se poate dovedi eficient atat in gaming, cat si in activitatile office.

 

Daca in trecut mouse-urile erau mici instrumente conectate la computer prin intermediul unui fir, astazi sunt wireless si desi sunt la fel de mici, inglobeaza o multime de tehnologii interesante.

cum alegi un mouse

 

Cum alegi cel mai bun mouse wireless?

 

Exista mai multe criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un astfel de produs si poti descoperi ca desi toate mouse-urile fac, in principiu, aceleasi lucruri, tehnologiile pe care le inglobeaza si functiile pe care le pot indeplini sunt foarte variate.

 

Pe lista criteriilor esentiale se numara urmatoarele:

  • Tehnologia Wireless folosita. Poti alege un mouse wireless RF (cu radiofrecventa) care functioneaza in pereche cu un dispozitiv USB sau poti opta pentru un mouse bluetooth. In general, variantele bluetooth sunt ceva mai scumpe, insa ofera flexibilitatea de a se conecta la mai multe dispozitive in acelasi timp. Cele mai populare sunt variantele RF, deoarece sunt ieftine si ofera o foarte buna flexibilitate.

  • Forma mouse-ului. Este bine sa analizezi cu atentie forma, in functie de activitatea pe care o ai pe computer. Poti alege un mouse palm grip, claw grip sau finger grip. Cea mai ergonomica este forma palm grip, care iti permite sa prinzi accesoriul cu intreaga palma si sa actionezi butoanele dintr-o pozitie cat mai relaxate. Mouse-ul clawgrip iti ofera mai multa precizie, insa, fiind foarte popular in randul gamerilor.

  • Sensibilitatea pe care o ofera. Este rapiditatea cu care mouse-ul raspunde la diverse cerinte. Sensibilitatea foarte mare poate face accesoriul destul de greu de folosit de catre incepatori, insa poate fi extrem de importanta pentru gameri sau pentru cei care lucreaza in domenii in care este nevoie de rapiditate si precizie.

  • Butoanele. In general, mouse-ul are doua, trei butoane. Exista si variante cu pana la 19 butoane destinate gamerilor, care ofera o foarte buna flexibilitate in joc. Este bine sa te orientezi spre mouse-uri cu butoane programabile, usor de apasat dintr-o singura miscare.

 

Evident, conteaza si dimensiunea produsului, producatorul, materialul din care este realizat si alte cateva criterii. Ceea ce este cert insa, este ca scopul principal este acela de a avea un mouse care se misca bine, rezista foarte mult in timp si se simte bine in mana.

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creeaza un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare