lcp
0
Coș
Ultimele comentarii
Nici un review
Cautare in blog

Ai cumpărat un produs Sogest? Lasă un review!

Publicat in1 Luna in urma 107
Imi place0
Ai cumpărat un produs Sogest? Lasă un review!

 Feedback-ul clientilor este unul dintre cei mai importanti piloni ai succesului pentru o afacere.  Cand vine vorba de achizitiile online, deciziile pe care le luam se bazeaza adesea pe experientele altor clienti.

Tocmai de aceea, daca tocmai ai achizitionat un produs de la Sogest, te rugam sa iti impartasesti experienta prin intermediul unui review.

 

De ce sa lasi un review despre produsele achizitionate?

 

1. Pentru ca ne ajuti sa aducem produse din ce in ce mai bune. Prin impartasirea experientei tale, fie ea pozitiva sau negativa, ne oferi informatii valoroase despre ce functioneaza si ce ar putea fi imbunatatit.  In functie de feedbackul pe care il primim stim ce sa cautam la viitoarele produse Sogest.

 

2. Pentru ca te bucuri de un pret mai mic. Un alt motiv convingator pentru a lasa un review este ca iti oferim recunoastere pentru timpul petrecut scriindu-l. In semn de multumire pentru review-ul tau, vei primi un voucher cadou, in valoare de 15% din urmatoarea comanda.

 

3. Pentru ca ajuti alti cumparatori.Prin postarea unui review, nu doar ca beneficiezi personal, dar contribui si la binele colectiv al comunitatii Sogest. Review-urile tale sincere ajuta alti clienti sa ia decizii informate despre achizitiile lor.

 

Cum sa scrii un review eficient?

 

Pentru a te asigura ca feedback-ul tau este cat mai util posibil, iata cateva sfaturi despre cum sa il redactezi:

 

  • Fii sincer! Daca produsul a intrecut asteptarile, spune asta. Daca ai avut o experienta mai putin satisfacatoare, este important sa impartasesti si acest aspect, dar fa-o intr-un mod constructiv.
  • Ofera detalii!  Include detalii specifice despre ce ti-a placut sau nu ti-a placut la produs. Descrie cum te-a ajutat produsul sau in ce situatii l-ai gasit util.
  • Adauga sfaturi! Daca crezi ca produsul se potriveste mai bine unui anumit tip de utilizator sau daca exista trucuri pe care le-ai descoperit in utilizarea produsului, impartaseste-le.
  • Fii cat se poate de clar in exprimare! In timp ce iti exprimi parerea, asigura-te ca mesajul tau este usor de inteles. Evita jargonul specific sau termenii tehnici neobisnuiti, pentru a te asigura ca toti cititorii inteleg punctele pe care le ridici.
  • Argumenteaza! Daca mentionezi ca un produs este de o calitate superioara, explica de ce crezi asta. Ce anume despre produs te-a facut sa ajungi la aceasta concluzie? Detaliile si exemplele concrete intaresc credibilitatea review-ului tau.

 

Conform studiilor de piata, majoritatea consumatorilor citesc recenzii online inainte de a face o achizitie si se bazeaza pe acestea la fel de mult pe cat se bazeaza pe recomandarile primite de la prieteni sau familie. Luandu-ti timpul sa scrii un review, ii ajuti pe toti cei interesati de aceleasi produse ca si tine. 

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare