lcp
0
Coș

Transmitator si Receptor HDMI Wireless Minix H1 Full HD 1080P max. 50m 4897016411274

in stoc 1 Produs
299,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 35% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Transmitator si Receptor HDMI Wireless Minix H1 Full HD 1080P max. 50m 4897016411274.
Vă prezentăm H1, transmițătorul și receptorul revoluționar HDMI la HDMI Dongle care redefinește conectivitatea. Cu o configurație plug-and-play, acest dongle nu necesită drivere sau aplicații, asigurând o experiență perfectă. Compatibilitatea sa universală se extinde pe laptopuri, tablete și smartphone-uri - oferind conectivitate impecabilă și imagini uimitoare UHD 1080P 60Hz. Alegeți între modul oglindă sau extindere fără efort pentru a se potrivi nevoilor dvs. Transmițând până la 50 metri / 164 ft, dimensiunea sa compactă asigură portabilitatea fără a compromite funcționalitatea. Fluidizează divertismentul cu transmisia neîntreruptă unu-la-unu, ocolind conectările Wi-Fi pentru o conexiune directă și fiabilă de 5GHz. Experimentați schimbarea instantanee a dispozitivelor și partajarea conținutului pentru predare, jocuri sau proiecte de colaborare - introducând confort și versatilitate fără precedent.Transmițătorul și receptorul HDMI fără fir portabil MINIX H1 oferă o conexiune plug-and-play fără probleme la laptopuri și dispozitive prin protocoale wireless. Este perfect pentru întâlniri de afaceri, conferințe și prezentări la clasă, oferind streaming video/audio HD 1080p.
Această soluție de afișare fără fir oferă confort și flexibilitate pentru meeting la muncă sau pentru a vă bucura de divertisment de oriunde.


Transmițător fără fir 50m: Folosirea protocolului de transmisie 2,4/5GHz asigură semnale robuste și fiabile.
Distanța de transmisie wireless dintre laptop și afișajul conectat poate ajunge până la 50 m (mediu deschis) și cel mai bine este să îl utilizați în intervalul de 25 m.
Transmițând semnale prin pereți, distanța efectivă este de 10 metri.


Experimentați confortul cu configurația noastră plug-and-play, fără drivere sau aplicații necesare.
Omiteți conexiunile Wi-Fi; Dispozitivul nostru funcționează independent, oferind o conexiune directă și fiabilă în doar 12 secunde.
Experimentați o calitate video uimitoare cu rezoluție ultra-înaltă la 60 Hz, asigurând imagini clare și vibrante.
Bucurați-vă de transmisie rapidă, cu latență scăzută, cu conexiunea noastră de 5 GHz.
Pentru a alimenta receptorul, veți avea nevoie de o sursă de alimentare externă USB-A cu o ieșire minimă de 5V/0,5A.
Gamă largă de temperatură de funcționare: Acest produs este proiectat să reziste la o gamă largă de temperaturi, asigurând o performanță fiabilă.


Conexiune: transmițător HDMI (Tx) + receptor HDMI (Rx)
Afișaj: rezoluții video de până la 1080p@60Hz
Alimentare: Pentru a alimenta receptorul, veți avea nevoie de o sursă de alimentare externă USB-A cu o ieșire de minim 5V/0,5A.
Dispozitive compatibile: laptopuri, consolă de jocuri sau smartphone-uri care acceptă ieșire HDMI standard
Greutate: 35 g
Certificate: CE, FCC, RoHS, UKCA.


Caracteristici principale

Configurare fără efort
Bucurați-vă de o experiență fără probleme cu designul nostru plug-and-play - nu sunt necesare drivere sau aplicații. Sari peste conectările Wi-Fi obositoare; Dispozitivul nostru funcționează independent, asigurând o conexiune directă și fiabilă.

Opțiuni flexibile de afișare
Alegeți între modul oglindă sau extindere pentru a se potrivi nevoilor dvs., indiferent dacă este vorba de duplicarea ecranului sau de extinderea desktopului pentru productivitate sporită.

Claritate de cristal UHD 1080P60Hz
Bucură-te de o calitate video uimitoare cu rezoluție ultra-înaltă de definiție la 60Hz, asigurând imagini clare și vibrante. Bucurați-vă de transmisie rapidă și fără întârzieri cu conexiunea noastră de 5 GHz, ideală pentru activități cu lățime de bandă mare, cum ar fi jocurile și streamingul video.

Rază extinsă
Transmiteți semnale video de până la un impresionant 50 metri / 164 ft, oferind flexibilitate în configurare și eliminând necesitatea cablurilor greoaie.

Divertisment fără cusur
Redă în flux Netflix, Disney+ și alte tipuri de conținut fără probleme, maximizându-ți experiența de divertisment la domiciliu.

Schimb și partajare instantanee
Comutați fără efort între dispozitive și partajați conținut în timp real, indiferent dacă este vorba despre predare, divertisment, colaborare la birou sau proiecte de îmbunătățire a locuinței.

Transmițător HDMI pentru conectare (Tx)+ receptor HDMI (Rx)

Afișați rezoluții video de până la 1080p@60Hz

Greutate 35g

Certificate CE, FCC, RoHS, UKCA

Alimentare Pentru a alimenta receptorul, veți avea nevoie de o sursă de alimentare USB-A externă cu o ieșire minimă de 5V / 0,5A.

Dispozitive compatibile Laptopuri, console de jocuri sau smartphone-uri care acceptă ieșire HDMI standard

*Latența îți poate afecta experiența de joc intensivă FPS.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
MINIX H1

Caracteristici

Marca
MINIX

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare