lcp
0
Coș

Transmitator si Receptor HDMI Wireless Minix C1 Full HD 1080P USB-C max.50m

stoc epuizat
299,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 35% Voucher Cadou
Anunță-mă când sunt disponibile
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Transmitator si Receptor HDMI Wireless Minix C1 Full HD 1080P USB-C max. 50m.
Vă prezentăm C1, transmițătorul și receptorul revoluționar USB-C la HDMI Dongle care redefinește conectivitatea. Cu o configurație plug-and-play, acest dongle nu necesită drivere sau aplicații, asigurând o experiență perfectă. Compatibilitatea sa universală se extinde pe laptopuri, tablete, smartphone-uri, inclusiv cel mai recent iPhone 15 Pro - oferind conectivitate impecabilă și imagini uimitoare UHD 1080P 60Hz. Alegeți între modul oglindă sau extindere fără efort pentru a se potrivi nevoilor dvs. Transmițând până la 50 metri / 164 ft, dimensiunea sa compactă asigură portabilitatea fără a compromite funcționalitatea. Fluidizează divertismentul cu transmisia neîntreruptă unu-la-unu, ocolind conectările Wi-Fi pentru o conexiune directă și fiabilă de 5GHz. Experimentați schimbarea instantanee a dispozitivelor și partajarea conținutului pentru predare, jocuri sau proiecte de colaborare - introducând confort și versatilitate fără precedent.Transmițătorul și receptorul HDMI fără fir portabil MINIX C1 oferă o conexiune plug-and-play fără probleme la laptopuri și smartphone-uri prin protocoale wireless.
Experimentați confortul cu configurația noastră plug-and-play, fără drivere sau aplicații necesare.
Omiteți conexiunile Wi-Fi; Dispozitivul nostru funcționează independent, oferind o conexiune directă și fiabilă în doar 12 secunde.
Compatibil cu iPhone 15: Conectați fără probleme la portul USB-C al iPhone 15 cu adaptorul C1 USB-C la HDMI.
Spre deosebire de Apple iOS AirPlay, care este limitat la dispozitivele Apple, dongle-ul nostru oferă compatibilitate între platforme.


Experimentați o calitate video uimitoare cu rezoluție ultra-înaltă la 60 Hz, asigurând imagini clare și vibrante.
Bucurați-vă de streaming rapid și fără întârzieri cu conexiunea noastră de 5 GHz, ideală pentru activități cu lățime de bandă mare, cum ar fi jocuri și streaming video.
Pentru a alimenta receptorul, veți avea nevoie de o sursă de alimentare externă USB-A cu o ieșire minimă de 5V/0,5A.
Transmițător fără fir 50m: Folosirea protocolului de transmisie 2,4/5GHz asigură semnale robuste și fiabile.
Poate transmite video până la 50m impresionant pentru configurații flexibile, eliminând nevoia de cabluri lungi.
Vă rugăm să rețineți că distanța de transmisie poate scădea atunci când este utilizat printr-un perete.
Opțiuni de afișare flexibile: alegeți între modul oglindă sau extensie pentru a se potrivi nevoilor dvs., indiferent dacă vă oglindiți ecranul sau extindeți desktopul pentru o productivitate mai mare.


Conexiune: transmițător USB-C (Tx) + receptor HDMI (Rx)
Afișaj: rezoluții video de până la 1080p@60Hz
Alimentare: Pentru a alimenta receptorul, veți avea nevoie de o sursă de alimentare externă USB-A cu o ieșire de minim 5V/0,5A.
Dispozitive compatibile: laptopuri, consolă de jocuri sau smartphone-uri care acceptă ieșire video DP-Alt
Nintendo Switch necesită dock-ul original pentru asistență. Pentru a vă bucura de o experiență de joc fără fir, utilizați dongle-ul nostru H1 HDMI cu stația de andocare originală.
Greutate: 35 g
Certificate
CE, FCC, RoHS, UKCA.


Caracteristici principale

Configurare fără efort
Bucurați-vă de o experiență fără probleme cu designul nostru plug-and-play - nu sunt necesare drivere sau aplicații. Sari peste conectările Wi-Fi obositoare; Dispozitivul nostru funcționează independent, asigurând o conexiune directă și fiabilă.

Claritate de cristal UHD 1080P60Hz
Bucură-te de o calitate video uimitoare cu rezoluție ultra-înaltă de definiție la 60Hz, asigurând imagini clare și vibrante. Bucurați-vă de transmisie rapidă și fără întârzieri cu conexiunea noastră de 5 GHz, ideală pentru activități cu lățime de bandă mare, cum ar fi jocurile și streamingul video.

Opțiuni flexibile de afișare
Alegeți între modul oglindă sau extindere pentru a se potrivi nevoilor dvs., indiferent dacă este vorba de duplicarea ecranului sau de extinderea desktopului pentru productivitate sporită.

Compatibilitate porturi DP-ALT
Bucurați-vă de conectivitate perfectă cu dongle-ul nostru de afișare wireless Minix C1 USB-C la HDMI. Bucurați-vă de conținut de înaltă definiție fără efort, necesitând un port USB-C care acceptă modul DP-ALT pentru ca C1 să funcționeze.

Rază extinsă
Transmiteți semnale video de până la un impresionant 50 metri / 164 ft, oferind flexibilitate în configurare și eliminând necesitatea cablurilor greoaie.

Compatibilitate iPhone 15
Conectează fără probleme noul port USB-C al dispozitivului iPhone
15 cu dongle-ul C1 USB-C la HDMI. Spre deosebire de Apple iOS AirPlay, care este limitat la dispozitivele Apple, dongle-ul nostru oferă compatibilitate multiplatformă.


Schimb și partajare instantanee
Comutați fără efort între dispozitive și partajați conținut în timp real, indiferent dacă este vorba despre predare, divertisment, colaborare la birou sau proiecte de îmbunătățire a locuinței.

Transmițător USB-C de conectare (Tx)+ receptor HDMI (Rx)

Afișați rezoluții video de până la 1080p@60Hz

Greutate 35g

Certificate CE, FCC, RoHS, UKCA

Alimentare Pentru a alimenta receptorul, veți avea nevoie de o sursă de alimentare USB-A externă cu o ieșire minimă de 5V / 0,5A.

Dispozitive compatibile Laptopuri, console de jocuri (*1) sau smartphone-uri care acceptă ieșire

video DP-Alt*1 - Nintendo Switch necesită suportul de andocare original pentru asistență. Pentru a vă bucura de o experiență de joc wireless, utilizați dongle-ul nostru HDMI H1 cu stația de andocare originală.

*Latența îți poate afecta experiența de joc intensivă FPS.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
MINIX C1

Caracteristici

Marca
MINIX

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare