lcp
0
Coș

Chit polisare faruri auto HRK00XM PHILIPS

in stoc 1 Produs
127,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 20% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Chit polisare faruri auto HRK00XM PHILIPS.
În timp, farurile se uzează şi se zgârie în urma impacturilor şi a deteriorării generale. Farurile din plastic sunt fabricate cu ajutorul unui înveliş de protecţie împotriva razelor ultraviolete. Acest înveliş se degradează în urma expunerii la diverse condiţii, ducând la decolorare, îngălbenire, oxidare şi poate duce la scăderea vizibilităţii cu până la 40% pe timp de noapte.

Kitul de lustruire a farurilor de la Philips îndepărtează opacitatea şi îngălbenirea, farurile având un aspect şi finisaj ca nou.

Tehnologia cu înveliş de protecţie împotriva UV restaurează mai degrabă decât să înlocuiască. Un far mai curat asigură un condus mai sigur pe timp de noapte.

Acest kit vă va oferi tot ceea ce aveţi nevoie pentru a curăţa două faruri de maşină: - 1 sticlă cu Pretratament pe bază de apă (29,5 ml) - 1 sticlă de agent de curăţare/luciu (29,5 ml), 1 sticlă de agent de restaurare/păstrare a luciului (29,5 ml) - 1 bucată şmirghel 600 (mare) - 1 bucată şmirghel 1500 (medie) - 1 bucată şmirghel 2000 (fină) - 10 şerveţele - 1 pereche de mănuşi (mărime universală).

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
HRK00XM

Caracteristici

Marca
Philips

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare