unknown
0
Coș

Carcasa SSD M.2 NVMe PCIe USB type C Choetech PC-HDE03

in stoc 3 Produse
229,00 lei
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 5% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Carcasa SSD M.2 NVMe PCIe USB type C Choetech PC-HDE03.
Fără instrumente și portabil
Este foarte ușor de utilizat, trebuie doar să scoateți adaptorul apăsând butonul de la capătul carcasei, a depășit tradiția și scutind complet problema de a înșuruba. Cântărește în 35 g suficient de ușor pentru a fi purtat atunci când sunteți în deplasare.


Transmisie stabilă și eficientă
Adoptă cea mai recentă tehnologie USB 3.1, acceptă viteza de transmisie a datelor de până la 10 Gbps. Capabil să reducă latența și consumul de energie în mod semnificativ pentru a crește capacitatea de IOPS a SSD-ului dvs. (Memento cald: Niciun cablu inclus, vă rugăm să pregătiți un cablu USB-C gen 2 dacă doriți să ajungeți la 10 Gbps)


Compatibilitate largă
Este compatibil cu SSD M-Key M.2 (bazat pe PCI-E NVMe) (nu este inclus), aplicabil pentru dimensiunile 2230 / 2242 / 2260 / 2280. Funcționează cu tablete, laptopuri și computere desktop și alte dispozitive compatibile USB, Suportă Widows sau Mac OS X sau mai sus.


Design excelent de răcire
Adoptă găuri de aerisire pe cele două laturi, poate răci eficient SDD-ul și poate utiliza pe deplin performanța puternică a SSD-ului în timpul funcționării, oferind o experiență mai bună utilizatorului.


Super durabilitate
Această carcasă SDD a trecut diverse teste profesionale, Tipul Conectorul -C se poate conecta și deconecta de mai mult de 10.000 de ori, mic și reversibil, fără cerințe direcționale. Poate fi depozitat la temperaturi ridicate sau scăzute, iar carcasa durabilă din aluminiu este suficient de puternică pentru a rezista la cădere și uzură, oferă absolut o durată de viață lungă.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
PC-HDE03

Caracteristici

Conector
USB Type C
A Conector
USB Type C tata
Marca
Choetech
 Review-uri

Fii primul care îți scrii review-ul !

Meniu

Contul meu

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare