lcp
0
Coș

HOTSPOT 3G 2G M5360 POWERBANK 5200mAh TP-LINK

in stoc 1 Produs
499,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 20% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

HOTSPOT 3G M5360 POWERBANK 5200MAH TP-LINK.
3G TP-LINK M5360. Principala caracteristică a acestui router 3G este că acesta încorporează o baterie de mare capacitate pentru a alimenta dispozitivul în sine și, de asemenea, pentru a încărca dispozitivele noastre mobile, ar fi smartphone-uri sau tablete. Tensiunea de ieșire a USB-ului este de 5V, iar intensitatea curentului este de 1A, ideală pentru încărcarea smartphone-urilor, dar va rămâne scurtă pentru tablete, deoarece acestea utilizează în mod normal 2.1 A. Datorită bateriei interne de 5.200mAh,vom putea utiliza dispozitivul între 16 ore și 26 de ore fără a fi nevoie să-l reîncărcați. Dacă folosim echipamentul intensiv, autonomia va fi redusă la aproximativ 17 ore.

Acest router 3G este compatibil cu rețelele HSPA+,puteți obține o viteză de descărcare de până la 21.6Mbps și o viteză de încărcare de 5.76Mbps. Benzile de rețea mobilă pe care le utilizați sunt după urmează:

WCDMA: 900/2100MHz
GSM: 850/900/1800/1900MHz
Această unitate încorporează conectivitate N Wi-Fi, are o antenă în configurația MIMO 1T1R, astfel încât vom obține până la 150Mbps dacă folosim o lățime de bandă de 40MHz. TP-LINK M5360 vă permite să conectați până la 10 dispozitive simultan pentru a partaja internetul și resursele la nivel local. Acesta acceptă toate tipurile de criptare (WEP, WPA și WPA2) și încorporează un server DHCP pentru a oferi clienților un IP privat.

Acest router 3G încorporează, de asemenea, un slot pentru carduri microSD,datorită acestei funcționalități vom putea partaja fișiere cu alte dispozitive ușor și rapid, să-l folosească ca memorie externă. M5360 suportă carduri de până la 32GB capacitate.

TP-LINK M5360 încorporează un afișaj OLED integrat care ne oferă o mulțime de informații, ar fi statistici de trafic de date, starea conexiunii Wi-Fi, numărul de utilizatori conectați la dispozitiv, tipul de rețea la care suntem conectați (2G sau 3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet, mesajele SMS primite și, de asemenea, un indicator al bateriei.

Caracteristici tehnice

Bandă largă mobilă 3G cu modem integrat: Viteză de până la 21,6Mbps și încărcare de 5,76Mbps (HSPA+). Wireless N la o viteză de până la 150Mbps, deoarece are o singură antenă internă. Conectivitatea Wi-Fi acceptă cifruri comune: WEP, WPA, WPA2, cu opțiunea AES și TKIP. De asemenea, include un buton WPS.
Maxim 10 clienți Wi-Fi conectați simultan.
Slot pentru carduri MicroSD, compatibil cu carduri de până la 32 GB pentru partajarea fișierelor prin microUSB.
port MicroUSB pentru încărcarea bateriei.
Afișare a stării cu informații de acoperire, conectivitate 3G, Wi-Fi, clienți conectați și starea bateriei. Baterie de 5.200mAh.
Odată ce am văzut principalele caracteristici, trecem la analiza externă a computerului.

Analiză externă
Acest router 3G ne este prezentat într-o cutie gri pe partea din față și alb pe restul, cu routerul 3G în alb pe față. Pe partea din față vom găsi principalele caracteristici, este un router 3G, are Wi-Fi și o baterie de 5200 mAh capacitate. În partea de jos a cutiei găsim durata de viață estimată a bateriei, care este de 17 ore și, de asemenea, care are un SLOT pentru cartela SIM.

Pe partea din spate ne învață că putem conecta orice tip de dispozitiv la router, atâta timp cât are conectivitate Wi-Fi. Puteți conecta cu ușurință și rapid laptopuri, console, smartphone-uri și tablete. În partea de jos ne spune că putem încărca smartphone-uri prin portul USB 2.0 cu curent 5V/1A.

Pe partea dreaptă a cutiei găsim principalele caracteristici tehnice ale echipamentului și conținutul pachetului. În partea stângă găsim tot ce are legătură cu ecranul OLED încorporat și, de asemenea, toate conexiunile routerului 3G.

Odată ce am deschis caseta, vom vedea router 3G cu putere și butonul RESET pe partea dreaptă,pe partea din spate avem un autocolant cu informațiile implicite de acces router, Implicit SSID și fabrica generate Wi-Fi cheie. În partea de sus avem microUSB de intrare pentru a încărca computerul și în partea de jos portul USB 2.0 pentru a încărca dispozitive.

Conținutul casetei este următorul:

Router 3G TP-LINK M5360 cu baterie încorporată de 5.200mAh.
Încărcător de perete cu ieșire USB.
Cablu MicroUSB la USB pentru a conecta routerul la mufa USB a încărcătorului.
Documentație și garanție.
Adaptor NanoSIM către SIM.
Adaptor MicroSIM la SIM.
În galeria foto puteți vedea partea din spate a router-ului în cazul în care vom introduce cardurile în sloturi și bateria, avem, de asemenea, informațiile necesare pentru a intra în router:http://192.168.0.1 și cheie "admin". Datele necesare pentru conectarea la rețeaua Wi-Fi vin: SSID și parola pentru a accesa rețeaua fără fir care creează automat routerul 3G pentru a partaja rata de date 3G. Butonul de resetare este în partea de jos.

Punctele forte
Acoperire 3G excelentă, deși ne bazăm întotdeauna foarte mult pe operatorul ales.
Performanță Wi-Fi excelentă, chiar dacă este un dispozitiv mobil pe care îl vom transporta întotdeauna în apropiere, s-a comportat foarte bine din locuri îndepărtate ca și ar fi un router neutru de top.
Performanță bună în testarea cardului microSD, outpersing predecesorul său și având în vedere că acesta este un dispozitiv mobil. Deși nu este special conceput pentru acest lucru, ea a depășit mai multe routere neutre în viteză.
Foarte stabil în toate testele pe care le-am efectuat, nu a arătat nici o slăbiciune în acest aspect. Autonomie excelentă a bateriei, încărcarea smartphone-ului nostru de două ori și încă mai avea încărcare pentru a continua să funcționeze.
Configurare foarte rapidă și ușoară a dispozitivului.
Nu este necesar să îl conectați prin cablu la computer în orice moment pentru a-l configura, toate prin Wi-Fi. De asemenea, nu instalează software-ul (atunci când este conectat prin cablu), care încetinește computerele.

Punctele slabe
Nu aveți un server Samba, un server FTP sau DLNA pentru a accesa microSD prin rețeaua Wi-Fi. Numai prin cablu microUSB.
Nu permite accesul la Internet (sau la rețeaua locală) prin portul microUSB, alte computere din același interval permit această opțiune.

Concluzii finale
Performanta generala a acestui router 3G este excelenta, am fost foarte multumiti de performanta si configuratia sa pentru ca a functionat perfect, fara a da semne de slabiciune. Ca puncte negative, ar trebui să subliniem că nu permite partajarea de fișiere prin Wi-Fi, deoarece nu are un server Samba, FTP sau DLNA, se poate face numai prin portul microUSB disponibile.

Dacă călătoriți mult, fie pentru petrecere a timpului liber sau la serviciu, și vă gândiți să achiziționați un astfel de dispozitiv, vă recomandăm să cumpărați acest echipament pentru că veți obține o experiență de utilizare fantastică, plus că are o valoare adăugată a bateriei sale de mare capacitate (5.200mAh), care vă permite să încărcați rapid dispozitivele mobile cu portul său USB, care ne oferă o intensitate a curentului 1A.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
M5360

Caracteristici

Accesoriu
HOTSPOT
Tip
2G
3G
4G
Marca
TP-LINK
Garantie
24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare