lcp
0
Coș

Lanterna tip stilou LED GP GPCP21BE-2FB1 20lm 20m 1x AAA aluminiu

in stoc 3 Produse
43,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 20% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Lanterna tip stilou LED GP CP21 20lm 20m 1x AAA aluminiu GPCP21BE-2FB1.
Lanterna tip stilou cu dimensiuni pentru buzunar pentru iluminarea zonelor greu accesibile, incluzand spatii mici, stranse. Lanterna cu 20 lumeni are o distanta maxima de 25 de metri si va continua sa functioneze timp de 3 ore.
Usoara, la doar 50g, iar cu un clips de buzunar la indemana, lanterna mini portabila poate fi atasata cu usurinta la o camasa, la buzunarul de la pantaloni sau la geanta.
Carcasa este fabricata din aluminiu durabil si cu rezistenta la apa IPX4, va rezista la conditii meteorologice severe si te poti baza pe ea pentru a asigura vizibilitatea chiar si in ceata sau ploaie.
Utilizati-o la domiciliu pentru a localiza obiecte sub mobilier, pentru a ilumina spatiile inguste si pentru a verifica corpurile electrice sau instalatiile sanitare. Ideal pentru citirea pe timp de noapte sau pentru a o lua in aer liber la o plimbare pe timp de noapte.
Fasciculul este, de asemenea, usor de directionat si de controlat, ceea ce nu numai ca usureaza gasirea lucrurilor, dar, de asemenea, inseamna ca aceasta lumina este partenerul dvs. de incredere in caz de urgenta
Marca: GP

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
GPCP21BE-2FB1

Caracteristici

Tip bec
LED
Marca
GP
Garantie
24 luni persoane fizice / 12 luni persoane juridice

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare