0
Coș

Dispozitiv de dezinfectie UV si cu alimentare wireless SMARTPHONE QDOS

in stoc
210,00 lei
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 5% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Dispozitiv de dezinfectie UV si cu alimentare wireless SMARTPHONE QDOS.
După cum știu majoritatea oamenilor, 2020 a fost anul pandemiei de COVID-19, iar păstrarea curățeniei nu a fost niciodată mai importantă. Qdos Sound a creat o soluție pentru a vă menține dispozitivul curat și încărcat. Vă prezentăm Qdos UV Sanitiser, care este un 2 în 1 sanitiser & Qi încărcător wireless.

Qdos poate curăța aproape orice, de la smartphone la chei și chiar căștile wireless. Ai putea chiar să-ți cureți banii dacă te-ai preocupa de bacteriile care ar putea fi pe dispozitiv. În interiorul cutiei, veți obține dezinfectantul UV cu cablu de alimentare USB-C, dar fără priză și apoi vi se oferă un ghid de utilizare cu o singură pagină.

Dezinfectantul UV este fabricat dintr-un plastic ABS reciclat durabil, iar pe partea din față a dispozitivului se află logo-ul QDOS, Power Symbol, care este o indicație pentru locul în care plasați telefonul pentru încărcare wireless. Apoi, aveți lumina LED-uri de lângă butonul de alimentare care controlează dezinfectant UV.

În interiorul dezinfectantului, aveți o lumină UV la fiecare capăt al dispozitivului și apoi o aerisire care simt că ar putea pompa într-un fel de ionizare, deoarece atunci când scoateți dispozitivul după ce a fost curățat, obțineți un miros destul de unic. Veți observa, de asemenea, în dezinfectant veți obține sâmburi mici care păstrează telefonul de pe bas Mă aștept ca acest lucru să se facă astfel încât întregul telefon să poată fi curățat și dispozitivul nu este plat la suprafață.

În partea din spate a dispozitivului, aveți intrarea de alimentare USB-C și, de asemenea, o ieșire USB-A care vă va permite probabil să încărcați un dispozitiv pe lângă curățarea telefonului.

În ceea ce privește încărcarea, obțineți o opțiune de încărcare wireless de 10w, care este perfectă pentru a vă încărca iPhone-ul, dar puteți încărca și dispozitive care au nevoie de o încărcare de 5W sau 7.5W. Puteți plasa telefonul pe dispozitiv atât în portret, cât și în peisaj pentru a vă încărca pe dispozitiv, doar asigurați-vă că telefonul acoperă simbolul de iluminare. Dacă telefonul este în orientare portret de încărcare, veți vedea LED-ul merge roșu atunci când încărcarea.

Trecând la starea QDOS sanitiser UV, va elimina 99,99% din bacterii, dar trebuie să fim clari că nu este dovedit științific că elimină COVID-19, dar prin uciderea a 99% din bacterii vă faceți partea. Dispozitivul vă va permite să igienizați un telefon de până la 6,7 inci, astfel încât noul iPhone 12 va fi bine să meargă în acest dispozitiv de curățare.

Aveți două opțiuni principale pentru utilizarea UV o curățare rapidă de 3 minute (185nm) și va apărea un LED verde sau o sterilizare intensă de 10 minute (254nm) și va apărea un LED albastru. Acest dispozitiv vine, de asemenea, cu o caracteristică de siguranță că, dacă deschideți dispozitivul, acesta va opri lumina UV care vă protejează ochii.

Place acest dispozitiv mai ales că vă puteți curăța căștile și vă puteți încărca telefonul simultan. Dacă doriți să mergeți mai departe și să vă curățați dispozitivele tehnologice sau chiar cheile bacteriilor dăunătoare, acesta este un dispozitiv pe care trebuie să îl luați în considerare. În această pandemie globală, Qdos UV Sanitiser face tot posibilul pentru a vă menține pe voi și familia voastră în siguranță.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
BN-98101

Caracteristici

Marca
QDOS
Ofertele Promoționale
 Review-uri

Fii primul care îți scrii review-ul !

Meniu

Contul meu

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare