lcp
0
Coș

WAGO GELBOX 3 poli derivatie cabluri pentru conectori seriile 221/ 2273 max. 4mm2 IPX8 gri 207-1331

in stoc 8 Produse
49,99 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 35% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

WAGO GELBOX 3 poli derivatie cabluri pentru conectori seriile 221/ 2273 max. 4mm2 IPX8 gri 207-1331.
Conector Wago 207-1331Wago 207-1331 Gelbox mărimea 1 preumplut cu gel fără silicon oferă niveluri IPX8 de protecție împotriva umezelii pentru conectorii WAGO din seriile 221 și 2273.

Acest tip de protecție înseamnă că conectorii sunt complet protejați împotriva apei și pot fi scufundați permanent în apă. Cu toate acestea, caracteristica distinctivă a Wago Gelbox este că protejează instalația electrică exact acolo unde contează – la punctele de conectare – fără a încapsula permanent cutiile de joncțiune.

Gelbox este gata de utilizare imediată într-o gamă largă de aplicații de joasă și foarte joasă tensiune.

Datorită unui design compact, cutiile de gel WAGO pot fi găzduite cu ușurință în fiecare cutie de joncțiune. Diferitele stiluri de carcasă permit găzduirea mai multor conectori într-un singur WAGO Gelbox pentru a crea spațiu suplimentar în cutia de joncțiune. Dacă un circuit trebuie extins, cutiile pot fi ușor redeschise și recablate rapid și fiabil - un avantaj real față de încapsularea electronică standard.


Conectori Wago 207-1331

Caracteristici
Instalare ușoară
Design compact, care economisește spațiu
Câștigați și mai mult spațiu în cutia de joncțiune, deoarece mai mulți conectori pot fi utilizați într-un singur Gelbox
Ușor de utilizat prin design inovator
Extindeți cu ușurință circuitele - datorită reaccesibilității rapide
Instalare rapidă


Economie de timp datorită punerii în funcțiune directe, nu este necesară amestecarea și întărirea masei de gel
Întotdeauna gata de utilizare datorită cutiilor umplute cu gel care pot fi depozitate pe termen nelimitat
Aplicații sigure

Sistemul complet format din conectorii din seriile Gelbox și WAGO 221/2273 a fost testat VDE și certificat IPX8
Protecție excelentă atunci când Gelbox este combinat numai cu conectorii din seria 221/2273; Întotdeauna deplasarea perfectă a gelului pentru o instalare sigură
Nivelul IPX8 de protecție împotriva umezelii și pătrunderii apei
Gel de calitate Cellpack fără etichetă
Stabilitate datorită unei carcase robuste
Fără deteriorări ale conductorului datorită buzei flexibile de etanșare.

Domeniul de tensiune: vezi tensiunea conectorului
Curent nominal: vezi curentul conectorului
Tensiune nominală de supratensiune: 2,5 kV
Rezistența izolației: 5 MΩ
Temperatura de funcționare continuă: 105 °C
Temperatura aerului înconjurător: 85 °C
Proprietăți fizice: IPX8
Potrivit pentru depozitare pe termen nelimitat, deoarece gelul nu conține substanțe periculoase conform CLP.

Condensul, precipitațiile abundente, jeturile puternice de apă – acestea sunt lucrurile care nu sunt compatibile cu electricitatea. O cutie impermeabilă este o soluție de protecție la scurtcircuit încercată și testată.
Dar acum am găsit o soluție care este și mai rapidă, mai simplă și mai fiabilă – WAGO Gelbox!


Ce este WAGO Gelbox?

WAGO Gelbox este o cutie mică, compactă, care este deja umplută cu gel fără silicon. Este disponibil în șase dimensiuni și oferă protecție împotriva umezelii pentru terminalele cutie de joncțiune WAGO COMPACT din seria 2273 și terminalele de conectare WAGO COMPACT din seria 221 - și aceasta în conformitate cu clasa de protecție IPX8. Acest grad de protecție înseamnă că clemele sunt complet etanșe împotriva apei și ar putea fi, de asemenea, scufundate permanent în apă. Compușii convenționali de ghiveci îndeplinesc, de asemenea, clasa de protecție IPX8, de exemplu poliuretanii sau siliconii.

Caracteristica specială a Gelbox este că protejează instalația electrică exact acolo unde contează – la punctele de conectare – fără a fi nevoie să renunțe irevocabil la cutiile de joncțiune. De asemenea, datorită gelului fără silicon al cutiei de gel, nu sunteți limitat în zona de aplicare, așa cum poate fi cazul gelului care conține silicon, de exemplu.

Manipulare simplă, rapidă și sigură
Imediat gata de utilizare și accesibil din nou
Fără silicon
Fără etichete
Poate fi stocat pe termen nelimitat
Întregul sistem de cutii cu gel și terminale WAGO este testat VDE și certificat IPX8


Unde poate fi folosită cutia de gel?

WAGO Gelbox poate fi utilizat într-o varietate de moduri – atât în domeniul de joasă tensiune, cât și în cel de foarte joasă tensiune. Cu toate acestea, tipul de utilizare în intervalele individuale de tensiune diferă oarecum unul de celălalt. De exemplu, în aplicații de joasă tensiune (de exemplu, 230 V), cutiile cu gel sunt utilizate împreună cu bornele de conectare din cutiile de joncțiune. Motivul: Aceasta este singura modalitate de a asigura dubla izolare a cablului, care protejează împotriva șocurilor electrice. Acest lucru se datorează faptului că numai firele sunt scufundate în WAGO Gelbox. Pentru tensiuni foarte joase – așa-numitele aplicații SELV (Safety Extra Low Voltage) – terminalele WAGO pot fi utilizate cu cutii cu gel fără cutie de joncțiune suplimentară.


Cum se utilizează WAGO Gelbox?

Manipularea cutiei de gel este simplă: deschideți cutia, fixați-o, închideți cutia. Pentru a fi mai precis: deschideți cutia cu gel, așezați bornele de conectare conectate în cutie și închideți cutia cu presiune ușoară. În acest fel, gelul se înfășoară complet în jurul instalației.


Forma carcasei este compactă. Acest lucru facilitează depozitarea cutiilor de gel în orice cutie de joncțiune. Datorită diferitelor variante de carcasă, mai multe terminale pot fi, de asemenea, găzduite într-o cutie de gel WAGO – aceasta oferă spațiu suplimentar în cutia de joncțiune. Dacă un circuit electric trebuie extins, cutiile cu gel pot fi redeschise cu ușurință, iar recablarea se poate face rapid și în siguranță – un avantaj real față de încapsularea clasică a electronicii. Pentru noua instalație, conductorii contactați anterior pot fi reutilizați. Cu toate acestea, utilizatorul nu poate evita noile terminale și noile cutii cu gel – acesta este singurul mod în care WAGO poate garanta un grad ridicat de protecție.


De ce să utilizați WAGO Gelbox?

WAGO Gelbox oferă posibilități complet noi pentru protecția împotriva umezelii terminalelor de conectare. Aceasta înseamnă că cutiile pot fi depozitate cu ușurință în orice cutie de joncțiune - indiferent dacă sunt atașate la perete sau sub tavan. Pe de o parte, nu există timp petrecut amestecând componentele. Pe de altă parte, economisiți mai mult timp, deoarece nu trebuie să așteptați ca compusul mixt de ghiveci să se întărească sau chiar să se usuce. În plus, gelul nu conține etichete, deoarece substanțele chimice din gel au reacționat deja. Aceasta înseamnă că WAGO Gelbox este gata de funcționare imediat. Este deja pre-umplut cu gel și sigilează imediat compusul.


Aceasta înseamnă că sistemele electrice pot fi puse în funcțiune imediat după instalare, fără întrerupere – ușor, rapid și sigur.


Risc de scurtcircuit: Ce cauzează formarea umezelii?

Dar cum pot apărea umiditatea și umiditatea în cutia de joncțiune în primul rând? Condensul se poate forma, de exemplu, datorită schimbărilor rapide de temperatură. Acest lucru se întâmplă adesea în perioadele de tranziție, cum ar fi primăvara și toamna. Apoi, aerul cald din interiorul carcasei lovește peretele rece al carcasei camerei terminale și se răcește brusc. Rezultatul: condens pe peretele interior al carcasei. Cu toate acestea, acest efect fizic este intensificat și mai mult de pierderea puterii. De asemenea, crește căldura în comparație cu temperatura exterioară.


Pentru ce terminale este potrivit WAGO Gelbox?
Gelbox a fost testat și aprobat numai împreună cu terminalele din seria WAGO 2273 și conectorii WAGO COMPACT din seria 221 pentru secțiuni transversale conductoare de până la 4 mm2. Este disponibil în șase dimensiuni. În funcție de cutie, există un plan de ocupare care specifică o alocare fixă în funcție de terminalele care urmează să fie utilizate.


Combinație permisă de terminale de conectare și cutie de gel.
Notă: Protecția IPX8 nu poate fi garantată pentru alte combinații.
Cutia cu gel este rezistentă la apă?
Da, bornele sunt complet etanșe împotriva apei și pot fi, de asemenea, scufundate permanent în apă (pe partea de aplicare, de exemplu, în apă presivă, totuși, acest lucru este permis numai pentru accesoriile complete pentru cabluri).


Ce înseamnă IPX8?
IPX8 este un grad de protecție care înseamnă că clemele din cutia de gel sunt complet sigilate împotriva apei și ar putea fi, de asemenea, scufundate permanent în apă. În principiu, codurile IP sunt standardizate conform DIN: cu cât cifra este mai mare, cu atât este mai mare gradul de protecție. Pentru codurile din două cifre, cum ar fi IP68, primul număr descrie protecția împotriva contactului și a prafului (0 ... 6), al doilea protecția împotriva apei și umezelii (0 ... 9).

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
207-1331

Caracteristici

Marca
WAGO

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare