Cablu adaptor OTG cu alimentare micro USB mama+tata!

AF-UBM/0.1-OTGPW-BU

16,00 Lei

In stoc

Adauga la favorite


Plătește cu cardul
Plătește cu cardul

Cablu USB 0.1m, conector USB A mama la 5 pini micro B tata (microUSB) + 5 pini micro B mama,

cu functie OTG pentru tablete si telefoane SMART si alimentare tableta.

Tip conexiune
micro USB⇔USB
Conector
USB A, USB micro
A Conector
micro USB tata
B Conector
micro USB mama
C Conector
USB A mama
Lungime
10 cm
Garantie
24 luni

Completare descriere (0)

Completarea urmeaza a fi moderata inainte de a fi afisata pe site. Multumim. Daca completarile dumneavoastra sunt utile pentru descrierea produsului, veti fi recompensat.
Completeaza descrierea
ascunde

Ce spun alti cumparatori: (3)

B Gherghel

oct 3, 2018
3
(3/5
Calitatea produsului e bună la acest nivel de preț, însă sunt probleme de compatibilitate
L-am achiziționat pentru a atașa un DAC extern GeekOut 1000 pe Xcover 4 cu Oreo, în speranța că fie voi putea încărca mobilul în același timp, fie voi putea alimenta DAC-ul de pe un powerbank (consumă aproximativ 3W). Din păcate, nu e nicio diferență de comportament între acest cablu și un OTG simplu: DAC-ul funcționează normal (sunetul e rootat prin el), însă își ia în continuare curent din telefonul mobil, iar legarea unui încărcător este inutilă. Recomand produsul, însă funcționarea corectă depinde foarte mult atât de terminal, cât și de device-ul atașat.
 
M Eugen

aug 6, 2018
5
(5/5
Excelent
L-am cumparat pentru a conecta un StickUSB la consola SNES si l-a vazut.
 
Miron

iun 25, 2016
5
(5/5
Excelent produs
Am achizitionat, din curiozitate acest cablu fiindca, pe internet sunt tot felul de teorii potrivnice ..Il folosesc pe o tabletă Asus ZenPad de 8 " ,pe care am transformat-o in computer android. In acest sens, acestui cablu i-am atasst un alt hub cu două iesiri OTG, pentru tastatura si mouse, evident cu imaginea transmisă pe un TV Hitachi prin dispozitivul Smart2View produs de Allview. Va pot spune ca configuratia merge perfect ,pe tableta iconita arata incarcare .Dupa 3 ore de functionare pe internet ,bateria tabletei a ajuns de la 60% la 100% ,cu tastatura si mouse-ul cuplate !
Am incercat si cu un smartphone Alcatel pop C7 ,dar nu functioneaza incarcarea decăt căteva secunde..[restul e ok] cred ca totul tine de soft .Asadar ,recomand ptr. posesorii de tablete ..
 
Miron

iun 25, 2016
Review-ul asteapta aprobare
Pagina: 1

Adauga review

Produse similare