lcp
0
Coș
Ultimele comentarii
Nici un review
Cautare in blog

Parteneriat nou intre Sogest si Raiffaisen Bank

Publicat in1 An in urma 522
Imi place2
Parteneriat nou intre Sogest si Raiffaisen Bank

Ne bucuram sa va informam ca am incheiat recent un contract cu Raiffeisen Bank pentru a oferi clientilor posesori ai cardului de cumparaturi Raiffeisen posibilitatea de a plati in rate fara dobanda pentru achizitiile lor. Aceasta facilitate este valabila pe o perioada cuprinsa intre 1 si 12 luni si poate fi utilizata atat in magazinul nostru fizic, cat si online, prin intermediul site-ului nostru.

 

Suntem constienti ca multi clienti isi doresc sa achizitioneze produse de foarte buna calitate, insa prefera plata esalonata, motiv pentru care cautam mereu solutii pentru a le oferi experiente de cumparaturi cat mai placute. Parteneriatul cu Raiffeisen Bank este una dintre aceste solutii, care face produsele Sogest mult mai accesibile si faciliteaza orice achizitie.

 

Ce trebuie sa stii despre colaborarea noastra cu Raiffeisen Bank?

  • Facilitatea de a plati in rate este valabila doar pentru posesorii de carduri de cumparaturi Raiffeisen Bank.
  • Plata produselor se poate face atat in magazinul fizic, pe POS, cat si pe site-ul nostru, prin plati online;
  • Toate produsele de pe site-ul Sogest.ro sunt disponibile pentru a fi achizitionate in rate, fara dobanda.

 

Invitam toti clientii posesori de carduri de cumparaturi Raiffeisen sa profite de aceasta oportunitate si sa isi achizitioneze produsele preferate in rate fara dobanda. Este un mod simplu si convenabil de a te adapta mereu tehnologiei moderne, fara a resimti foarte tare impactul financiar.

 

Iti multumim ca esti alaturi de noi si ca iti plac produsele noastre si te asteptam sa descoperi toate noutatile de pe site-ul www.Sogest.ro

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare