lcp
0
Coș
Ultimele comentarii
Nici un review
Cautare in blog

Cum alegi cel mai bun bec LED auto

Publicat in4 Ani in urma 1151
Imi place1
Cum alegi cel mai bun bec LED auto

Bec LED auto

Cum alegi cel mai bun bec LED auto?

Calitatea iluminatului este foarte importanta, indiferent ca vorbim despre iluminatul stradal, cel de acasa sau cel de la munca si de la scoala. Importanta cea mai mare insa, o are iluminatul auto. Atunci cand circuli cu cateva zeci de km la ora pe timp de noapte, una dintre conditiile de baza pentru a fi in siguranta este de a vedea cat mai clar tot ceea ce se intampla in jur.
O buna perioada de vreme, farurile auto au functionat pe baza unor becuri cu incandescenta, care nu erau tocmai puternice si se ardeau destul de repede. De asemenea, au existat si alte tehnologii precum cea cu halogen sau Xenon, insa nici ele nu au fost 100% eficiente.
Din fericire, in ultimii ani s-au dezvoltat numeroase tehnologii de iluminare, dintre care s-a evidentiat iluminarea LED.
Producatorii au inceput sa prefere ideea de bec LED auto in loc de becurile clasice, iar utilizatorii au inteles foarte bine care sunt avantajele acestei tehnologii:
• O putere foarte mare de iluminare;
• O durata de viata uriasa. Un bec LED auto poate sa reziste fara probleme peste 10 000 de ore;
• Un consum redus de energie;

Sunt toate becurile LED auto la fel de eficiente? Cum il alegi pe cel mai bun?

Calitatea acestor becuri depinde foarte mult de producator si de atentia pe care acesta o acorda detaliilor. Alegerea becului potrivit trebuie sa se faca in functie de o serie de criterii:
• Compatibilitatea cu autoturismul tau. Este un criteriu esential, deoarece soclurile sunt destul de diferite de la producator la producator. De asemenea, odata cu tehnologizarea din ce in ce mai puternica a automobilelor, este posibil ca becurile sa nu fie recunoscute. Din nefericire, nu orice automobil suporta becuri LED, ceea ce face necesara schimbarea intregului circuit electric pentru o astfel de optiune.
• Locul unde va fi instalat. Exista becuri LED destinate farurilor, becuri pentru stopuri sau becuri pentru proiectoare de ceata, semnalizare sau pozitii. Nu trebuie sa fie confundate, deoarece pot aparea surprize neplacute. Chiar daca un bec destinat proiectoarelor de ceata poate sa fie compatibil cu soclul destinat semnalizarii, o astfel de instalare poate sa duca la probleme mari in ceea ce priveste puterea de luminare.
• Intensitatea luminoasa. Este un aspect ce trebuie luat in considerare la achizitia becului. Este bine sa optezi pentru o intensitate identica cu cea oferita de becurile care sunt deja pe masina, in asa fel incat sa nu ajungi sa ii deranjezi pe ceilalti participanti la trafic, dar nici sa nu te poti bucura de o iluminare foarte buna. Intensitatea luminoasa se masoara in lumeni si nu ar trebui sa fie mai mare de 20 000 de lumeni pentru faruri.

Daca iti doresti un bec LED auto de buna calitate, in magazinul nostru iti oferim cateva modele foarte interesante pe care le poti folosi cu incredere. Tine cont de criteriile de mai sus si bucura-te de lumina perfecta.

Eticheta: led auto

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare