lcp
0
Coș
Ultimele comentarii
Nici un review
Cautare in blog

Urmează concediul? Află ce electronice îți sunt necesare în călătorie

Publicat in3 Ani in urma 1204
Imi place1
Urmează concediul? Află ce electronice îți sunt necesare în călătorie

Dacă tot este vară, înseamnă că a început sezonul concediilor și a relaxării. Chiar dacă opțiunile sunt limitate, după un an atât de dificil cu siguranță vrei să “evadezi” într-un concediu, măcar pentru câteva zile. Fie mare sau munte, cert este că ai nevoie de o perioadă de respiro și cum o poți face mai bine decât călătorind?

Trebuie doar să ai zile libere și să te urci în mașină alături de persoana dragă și să porniți la drum. Nu ai nevoie de nici un plan, poți să te adaptezi situației, pentru a nu fi limitat în ceea ce faci cu orele de check-in de la hotel, spre exemplu. Poate fi un concediu neplanificat, dar necesar. Totuși, ai nevoie de niște elemente esențiale în această călătorie, mai ales dacă mergi cu mașina. Noi avem cele necesare, tu trebuie doar să le alegi.

Electronice pentru mașină

Dacă tot sunt atât de multe inovații în tehnologie și atât de multe adaptoare, ar fi păcat ca tu să te îngrijorezi pe drum că nu mai ai baterie, spre exemplu. Din acest motiv ai nevoie de anumite electronice pentru mașină atunci când mergi în concediu anul acesta, dar care îți vor fi utile și mai apoi.

Alături de bagaje și articole vestimentare pe care probabil le pregătește persoana iubită, tu ai putea să te ocupi de bună starea mașinii. Cu siguranță trebuie verificate apa, uleiul și celelalte aspecte, dar alături de acestea poți să te pregătești din timp și cu celelalte elemente, pe care le poți comanda de pe site-ul nostru. Printre acele elemente esențiale pentru mașină, mai ales când vine vorba despre un drum lung cu mașina se enumeră:

-Suport de telefon: probabil vei avea nevoie de Google Maps în drumul tău pentru că nu mergi zilnic prin acele locuri și o variantă optimă ar fi un suport de telefon pe care îl poți prinde pe bord, parbriz sau volan. Dacă tot ai telefonul securizat la locul lui, nu cred că vrei să ai probleme cu bateria. Ceea ce ne duce la următorul element de pe listă.

-Accesorii pentru brichetă: hărțile în general consumă multă baterie și nu ai vrea să rămâi în mijlocul dealului și să nu mai știi pe unde să mergi pentru că ți s-a terminat bateria. Comandă de la noi de pe site un accesoriu pentru brichetă și un cablu de date pentru a avea la îndemână posibilitatea de a-ți pune oricând telefonul la încărcat. Dacă tot vei avea baterie, poți asculta muzica pe care o preferi, de pe telefon. Dar pentru asta ai nevoie de următorul punct de pe listă.

-Modulatorul auto: poți să te conectezi mult mai ușor la mașină dacă apelezi la un modulator. Acesta poate avea chiar și dublu rol pentru că unele modele au chiar și mufă pentru cablu de date unde poți încărca. Pentru un bun semnal al acestuia totuși, ai nevoie de o bună antenă.

-Antena: dacă tot accesorizezi mașina, fă-o până la capăt alege de la noi de pe site o antenă cu care să fii sigur că prinzi semnalul necesar astfel încât muzica să nu îți fie întreruptă. Alături de aceasta poți comanda și un adaptor antena auto în caz că ai nevoie.

Toate acestea ar putea să îți facă acest concediu mai plăcut și lipsit de anumite griji. Dacă ai și un aparat foto mai performant, alege și un dispozitiv de încărcare acumulatori li-ion, pentru a avea chiar “tacâmul” complet.

Toate acestea alături de multe alte electronice și accesorii le poți comanda de pe site-ul nostru. Te așteptăm pe pagina oficială pentru a-ți pregăti bagajul pentru concediu. Spor la relaxare!

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare