Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.
0
Cos
Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

5 unelte pentru electronisti pe care le gasesti in orice trusa profesionala

Publicat in1 Saptamana in urma 69
Imi place0
5 unelte pentru electronisti pe care le gasesti in orice trusa profesionala

Meseria de electronist este una dintre cele mai cautate meserii ale momentului. Absolut toata lumea foloseste aparatura electrica si absolut toata lumea s-a confruntat cel putin odata in viata cu defectarea ei.

 

De regula, un electronist bun este si un electrician la fel de bun, aadar, poate gasi tot timpul ceva de lucru si poate dezvolta afaceri de succes. Pentru asta insa, are nevoie de o trusa de unelte pentru electronisti care sa poata fi folosite cu usurinta, sa reziste foarte mult timp si sa ofere solutia cea mai rapida in orice situatie.

5 unelte pentru electronisti


Care sunt uneltele esentiale in trusa unui electronist?

 

1. Surubelnitele. Trusa de baza cu surubelnite trebuie sa contina 3 surubelnite in cruce si 4 drepte, de dimensiuni cat mai variate. In general, o astfel de trusa poate rezolva aproape orice tip de problema. Evident, numarul surubelnitelor si al marimilor poate sa fie unul mai mare. Este important sa fie achizitionate surubelnite speciale pentru electriceni, care sa ofere protectie chiar si la 1000V si sa aiba cap magnetic.

 

2. Diverse unelte pentru taiat cabluri. Cablurile sunt traseul electricitatii si sunt prezente peste tot. Un cleste pentru taiat si curatat cabluri este indispensabil. Acesta trebuie sa fie de cea mai buna calitate, in asa fel incat sa ofere o taiere cat mai precisa.

 

3. Un creion de tensiune. Este esential pentru detectarea intreruperilor de la conductorul de nul. Orice lucrare trebuie sa inceapa cu utilizarea unui astfel de creion.

 

Pe lista cu uneltele trebuie sa se regaseasca si un multimetru digital, un ciocan, un cleste cu varf curbat, unul pentru sertizare si unul pentru taiat si sectionat si foarte multe consumabile: banda izolanta, tuburi de contractie, cleme, etc.

 

Siguranta este foarte importanta atunci cand achizitionezi astfel de unelte

 

Electricitatea este periculoasa, motiv pentru care este bine sa ai in vedere elementele de siguranta. Toate uneltele trebuie sa aiba manere foarte bine izolate si sa fie fixate intr-o centura pentru scule.

Desi este bine sa ai la dispozitie cat mai multe unelte, atunci cand trebuie sa te deplasezi este indicat sa imputinezi din ele. Tocmai de aceea, cu cat sunt mai bune, mai mici si mai eficiente, cu atat mai bine.

Meniu

Contul meu

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost gasite produse.

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creeaza un cont gratuit pentru a utiliza wishlist-urile.

Autentificare