lcp
0
Coș
Ultimele comentarii
Nici un review
Cautare in blog

5 instrumente pentru electroniști pe care le puteți găsi în orice trusă profesională

Publicat in3 Ani in urma 955
Imi place1
5 instrumente pentru electroniști pe care le puteți găsi în orice trusă profesională

Comerțul cu electronice este unul dintre cele mai căutate meșteșuguri ale momentului. Absolut toată lumea folosește echipamente electrice și absolut toată lumea s-a confruntat cel puțin o dată în viață cu eșecul său.

 

De regulă, un bun electronist este, de asemenea, un bun electrician, aadar, poate găsi întotdeauna o muncă și poate dezvolta afaceri de succes. Pentru aceasta, însă, are nevoie de un set de instrumente pentru electroni care să poată fi utilizat cu ușurință, să dureze foarte mult timp și să ofere cea mai rapidă soluție în orice situație.

5 unelte pentru electronisti


Care sunt instrumentele esențiale din trusa unui electronist?

 

1. Șurubelnițe . Setul de șurubelniță de bază trebuie să conțină 3 șurubelnițe în cruce și 4 drepte, de dimensiuni cât mai variate posibil. În general, un astfel de kit poate rezolva aproape orice tip de problemă. Evident, numărul șurubelnițelor și dimensiunile pot fi mai mari. Este important să achiziționați șurubelnițe speciale pentru electricitate, care asigură protecție chiar și la 1000V și au cap magnetic.

 

2. Diverse instrumente pentru tăierea cablurilor . Cablurile sunt calea electricității și sunt prezente peste tot. Un clește pentru tăierea și curățarea cablurilor este indispensabil. Trebuie să fie de cea mai înaltă calitate, astfel încât să asigure o tăiere cât mai precisă.

 

3. Un creion tensor. Este esențial pentru detectarea întreruperilor de la conductorul nul. Orice lucrare trebuie să înceapă cu utilizarea unui astfel de creion.

 

Pe lista de scule trebuie să se regăsească un multimetru digital, un ciocan, un clește cu vârf curbat, unul pentru sertizare și unul pentru tăiere și secționare și multe consumabile: bandă izolatoare, tuburi de contracție, cleme etc.

 

Siguranța este foarte importantă la achiziționarea unor astfel de instrumente

 

Electricitatea este periculoasă, motiv pentru care este bine să țineți cont de elementele de siguranță. Toate sculele trebuie să aibă mânere foarte bine izolate și să fie fixate într-o centură de scule.

Deși este bine să aveți la dispoziție cât mai multe instrumente, atunci când trebuie să vă mutați, este recomandabil să le imputați. De aceea, cu cât sunt mai bune, mai mici și mai eficiente, cu atât mai bine.

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare