lcp
0
Coș

Spray aer comprimat 600ml AG TermoPasty AGT-233

in stoc 4 Produse
32,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 15% Voucher Cadou
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Spray cu aer comprimat 600ml.
Spray-ul cu aer comprimat ofera un jet puternic si concentrat de aer in zonele inaccesibile, in special in cazul in care curatarea umeda sau curatarea cu solvent nu poate fi aplicata si în cazul în care praful trebuie sa fie indepartat complet.
Jetul puternic de aer indepartează praful din cele mai inaccesibile zone, si lasa zona curata. Nu lasa urme.
Se utilizeaza pentru curatarea calculatoarelor, echipamentelor de birou, caselor de marcat fiscale, imprimantelor, echipamentelor fotografice, echipamentelor de telecomunicatii. Ambalaj: spray de 600 ml.

Patrunde in locurile greu accesibile.
Elimina toate ramasitele si nu lasa condens.
Este eficient pentru eliminarea prafului de pe partile exterioare si interioare a imprimantelor, a tastaturilor, capuri magnetice si altele.
Tineti flaconul in pozitie vertical la folosirea sprayului.

Pentru indepartarea prafului din locurile greu accesibile din tastaturi, imprimante, componente calculator sau alte echipamente de birou.

Utilizare
Respectati instructiunile de intretinere ale echipamentului de curatat. Opriti echipamentul si deconectati-l de la alimentare si asteptati ca acesta sa se raceasca. Inainte de utilizare, pulverizati putin in aer. Tineti tubul de spray vertical si pulverizati in locurile cu praf pentru a le curata. In locurile greu accesibile, utilizati tubul prelungitor.

Siguranta
Utilizati spray-ul numai in scopul pentru care a fost creat. Nu agitati inainte de utilizare si utilizati-l numai in pozitie verticala. Cand aerul lichefiat iese din spray, se raceste si poate ingheta. Nu respirati aerul din spray si nu pulverizati in directia ochilor. In caz de inhalare consultati imediat medicul. Recipient sub presiune: nu-l expuneti in bataia directa a razelor solare sau la temperaturi ce depasesc 50 grade C. Feriti de flacara deschisa, nu fumati pe durata utilizarii. Nu lasati la indemana copiilor.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
AGT-233

Caracteristici

Marca
AG TermoPasty

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare