lcp
0
Coș

Acumulator 18500 LI-ION 3.6V 2040mAh 3.8A plat PANASONIC NCR18500A

stoc epuizat
38,00 lei (TVA inclus)
 Evaluări și review-uri
Postează un review, acordă și o notă
Îți oferim 35% Voucher Cadou
Anunță-mă când sunt disponibile
Imi place0
Compară0
Adaugă produsul la favorite
Descriere

Acumulator 18500 LI-ION 2040mAh 3.8A plat PANASONIC NCR18500A.
Acumulator Li-Ion Panasonic NCR18500A 3.6V 2040mAh
Fara circuit de protectie
Nu incarcati peste 4.2V !
Nu descarcati sub 3V
Instructiuni importante privind siguranta bateriilor Li-ion si avertismente:
Trebuie sa cititi cu atentie si sa respectati instructiunile de siguranta si masurile de precautie din acest ghid de instructiuni de siguranta inainte de incarcarea sau utilizarea acumulatorului.

Respectati instructiunile de siguranta Li-ion si avertizarile, in caz contrar, acumulatorii pot provoca incendii, vatamari corporale si daune materiale daca acumulatorul este incarcat si / sau folosit incorect.
Elementele de acumulator litiu-ion pot deveni extrem de fierbinti, pot exploda sau se aprind, si pot provoca vatamari grave daca sunt expuse unor conditii de abuz.
Asigurati-va ca respectati avertismentele de siguranta enumerate mai jos.

NU SCURTCIRCUITATI (NU CONECTATI + cu - ).Scurtcircuitele pot provoca incendii si vatamari! Incarcati complet acumulatorul la 4.2V inainte de prima utilizare. Utilizati incarcator de inalta calitate special conceput pentru a incarca acumulatorii Li-ion. Nu incarcati nesupravegheat. Pastrati intotdeauna acumulatorul care nu este utilizat, in interiorul suportului pentru baterii din plastic. Nu tineti acumulatorul goal in buzunar, in geanta sau oriunde impreuna cu alte obiecte metalice (conductive). Nu atasati niciodata nici o piesa mobila mobila | magnet | la contactul bateriei negativ pozitiv sau negativ. Opriti imediat utilizarea acumulatorului cu tubul PVC (banda) deteriorat sau izolatorul terminalului.


Daca acumulatorul este deteriorat in orice mod, opriti utilizarea acesteia imediat. Nu descarcati niciodata un acumulator Li-ion cu o viteza care depaseste curentul maxim de descarcare specificat pentru acel acumulator. Nu folositi niciodata forta pentru a instala (introduceti) acumulatorul li-ion. Nu utilizati impreuna cu acumulatori vechi si noi. Nu lipiti direct pe acumulator. Nu scufundati in lichid. Nu aruncati acumulatorul. Pastrati intotdeauna in suportul de protectie din plastic. Nu asezati bateria in recipiente de inalta presiune, cuptoare cu microunde sau pe vase de inductie. Opriti imediat utilizarea acumulatorului daca, in timp ce utilizati, incarcati sau depozitati bateria, acumulatorul emite un miros neobisnuit, se simte cald, se schimba culoarea sau forma sau apare anormal in orice alt mod. Nu purtati si nu depozitati acumulatorul impreuna cu colierele sau alte obiecte metalice.


Nu utilizati cu vaporizator, e-tigara sau dispozitiv similar.


Folositi numai incarcator de inalta calitate Li-ion (CC / CV 4.2V max). Nu expuneti la caldura. Nu dezasamblati sau nu modificati bateria. Pastrati bateria departe de copii si de animalele de companie. Nu incarcati niciodata bateriile din interiorul autovehiculului la temperaturi extreme. Temperaturile extreme (scazute sau inalte) ar putea aprinde bateria si ar cauza foc. Nu conectati in mod intentionat sau neintentionat scurtcircuitele (contactele) pozitive si negative ale bateriei (contacte). Nu incarcati niciodata bateriile de peste 4,25 V (bateria Li-ion incarcata corect este de 4,2 V / incarcare completa). Nu inversati terminalele pozitive (+) si negative (-) atunci cand incarcati sau folositi baterii. Nu incarcati acumulatorul la un curent curent de incarcare specificat de producator. Nu expuneti bateria la apa sau apa sarata sau lasati bateria sa se ude. Trebuie sa verificati polaritatea inainte de a conecta acumulatorul la dispozitivul gazda (sau la incarcator). Nu descarcati complet acumulatorul Li-ion (sub sarcina sub 2,5V). Dupa ce bateria este descarcata - nu lasati bateria descarcata cat mai curand posibil (timp de odihna de 10 minute). Este responsabilitatea dvs. sa determinati ca incarcatorul dvs. si dispozitivul gazda functioneaza corect. La (expunerea electrolitilor la baterii) la piele, spalati imediat cu apa. Daca apare o expunere la ochi, spalati-o cu apa timp de 15 minute si cautati imediat asistenta de urgenta. Ce este scurt-circuitul? Situatie cand bateria pozitiva (+) si negativa (-) se conecteaza. Curentul va deveni extrem de ridicat deoarece nu exista rezistenta in calea de limitare a debitului curent. Scurtcircuitul va avea ca rezultat o temperatura periculoasa ridicata, care ar putea provoca incendiu. Avertizare: Utilizarea oricarei baterii cilindrice Li-ion 20700 neprotejata ca aparat autonom, inclusiv cu tigarete electronice, pixuri de vaporizator sau alte produse, constituie o ABUZARE a utilizarii necorespunzatoare a celulelor acumulatorului, ceea ce reprezinta un RISC SERIOAN DE vatamare corporala sau daune materiale. Aceste celule sunt doar pentru prototipuri cu circuite electronice de protectie adecvate si nu pentru utilizare in mod autonom. Acestea sunt baterii Li-ion de mare capacitate de descarcare si de mare capacitate. Daca sunt necorespunzatoare sau sunt maltratate, aceste baterii va pot provoca vatamari grave.
FOLOSITI PE PROPRIA RASPUNDERE.

Vezi mai mult Vezi mai putin
Caracteristici
NCR18500A

Caracteristici

Tip
18500 LI-ION
Tensiune de iesire
3.6 V
Amperaj
3.8 Ah
2040 mAh
Marca
Panasonic

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare