unknown
0
Coș

Letcon-Statii de lipit

Filtre active

Letconul de lipit este o unealta nelipsita din trusa celor care lucreaza cu componente electronice. Exista foarte multe tipuri de ciocane de lipit, care difera intre ele in functie de dimensiune, forma, putere sau alte detalii.

In magazinul nostru poti gasi ciocane, statii de lipit, pistoale de lipit sau diverse sisteme complexe care sa te ajute in orice proiect.

 

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un ciocan de lipit?

 

1. Puterea. Este cel mai important factor, deoarece un pistol puternic poate asigura lipirea componentelor mai mari, caere necesita o masa termala mai mare;

2. Tipul pistolului. Ai de ales intre 4 tipuri principale de pistoale de lipit: ciocane de lipit de tip letcon, statie de lipire, sistem de lipire sau pistol de lipit). Cele mai simple sunt ciocanele de lipit de tip letcon, potrivite pentru proiectele de tip DIY. Cele mai complexe sunt sistemele de reparatii, care sunt ideale pentru un volum mare de reparatii si lucrari electronice.

3. controlul temperaturii. Este important ca pistolul sau statia de lipit pentru care optezi sa ofere un control foarte bun al temperaturii, in asa fel incat sa asigure o flexibilitate maxima.

4. Marimea si forma varfului. Varful este elementul fierbinte care se regaseste la capatul pistolului de lipit, care intra in contact direct cu elementul ce urmeaza a fi lipit. Este important ca varful sa fie usor de inlocuit in cazul in care se deterioreaza si ca are o dimensiune potrivita pentru proiectele pentru care este destinat.

 

De asemenea, la alegerea pistolului de lipit conteaza foarte mult si modul in care se alimenteaza (cu fir sau fara fir) sau accesoriile pe care le are la dispozitie.

 

Pe langa pistol de lipit, vei avea nevoie si de o serie de accesorii, cum ar fi aliajul de lipit, pe care il poti gasi de asemenea in Sogest.ro.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Meniu

Contul meu

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare