lcp
0
Coș

Cabluri retea RJ45 mufate

Filtre active

Cablurile de retea reprezinta unul dintre cele mai utilizate medii pentru transferul de informatie de la un echipament la altul. Cel mai utilizat cablu de retea este cel torsadat. Acesta poate fi de mai multe feluri: UTP, FTP, S/UTP, S/FTP, STP sau S/STP.

De-a lungul timpului cablurile au evoluat continuu iar odata cu ele au evoluat si conectorii care le ajutau sa se lege intre ele.

 

La cablurile torsadate, cei mai utilizati conectori sunt RJ-45.

Conectorii RJ45 sunt conectori cu 8 pini, care se leaga cu usurinta la cablurile ce contin 8 fire separate. Cel mai adesea, acesti conectori sunt folositi pentru retelele Ethernet, asadar, sunt asociati cu acest tip de retea.

 

Conectorii RJ45 au fost creati cu scopul de a inlocui sistemuml greoi prin care se realizau legaturile cablurilor telefonice. Astazi, au ajuns sa fie ieftini, foarte usor de mufat, foarte mici, foarte ieftini si foarte usor de conectat.

In general, cablarea se face in doar cateva secunde, insa pentru o cablare eficienta este nevoie de un cleste sertizat si de indemanare.

O solutie mult mai simpla este achizitia unor cabluri de retea RJ45 deja mufate. In felul acesta, exista garantia unor legaturi perfecte, iar conectarea intre dispozitive se face imediat.

 

Poti gasi mai multe variante de cabluri RJ45 mufate in magazinul nostru

 

Sogest iti pune la dispozitie o varietate mare de cabluri de retea RJ45 deja mufate, pe care le poti achizitiona la diverse lungimi. Comercializam cabluri performante, care sunt atent testate inainte de a fi livrate catre clienti.

Pe langa cabluri mufate, poti gasi o multime de alte accesorii pentru retelistica, in asa fel incat sa poti asigura un transfer de date rapid si eficient.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare