lcp
0
Coș

Acumulatori 18650

Filtre active

Acumulatorii Li-ion sunt, după cum bine știm, un tip de baterii reîncărcabile, care se utilizează de către anumite dispozitive electronice precum laptopuri, telefoane mobile etc.

 

Totodată bateriile Li-ion funcționează în siguranță în plaja nominală de tensiune, însă dacă sunt încărcate la o tensiune mai mare, acestea pot deveni instabile, adică odată ce temperatura și presiunea cresc, bateriile pot lua foc sau chiar să explodeze.

 

În cadrul magazinului nostru, avem o gamă largă de produse printre care și acumulatori pentru diferite dispozitive electronice. Spre exemplu, un acumulator Li-ion 3.6 V 2100 mAh SONY US18650VTC4 se poate folosi pentru țigara electronică cu un consum între 80W-120W.

 

Cunoaștem faptul că încărcarea și descărcarea bateriilor sunt reacții chimice, însă în cazul Li-ion este vorba despre o excepție.

 

Pentru siguranță și o durată de viață mai lungă a dispozitivelor electronice pe care le aveți, vă puteți achiziționa acumulatorii din cadrul magazinului nostru. Oferim calitate înaltă la prețuri corecte și accesibile pentru fiecare buzunar. 

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare