lcp
0
Coș

Baterii auditive

Filtre active

Persoanele ce folosesc aparate auditive știu cât este de frustrant când li se termină bateria, iar auzul lor și așa deficitar, practic nu mai există. În special dacă au uitat să își ia rezerve de acasă și li se opresc aparatele în mijlocul unei conversații, nu au ce să facă decât să se întoarcă sau să caute un magazin specializat.

 

La Sogest sunt ușor de găsit baterii auditive ce vă oferă o viață îndelungată. Printre altele sunt disponibile aici și cele Duracell. Este binecunoscut faptul că acest brand produce printre cele mai calitative baterii, a căror energie este impresionantă.

 

Bateriile auditive Duracell rezistă până la 4 ani când sunt depozitate în mediul ambiant, deoarece sunt dotate cu tehnologia Duralock Power Preserve. Datorită energiei acestor baterii auditive utilizatorul se bucură de o claritate exactă și are parte de o experiență auditivă mulțumitoare.

 

Sunt prevăzute cu Easy Tab, ceea ce înseamnă că sunt mai ușor de manipulat și introdus în aparatele auditive. Sunt codificate în diferite culori, pentru a alege mai ușor dimensiunea potrivită. Acestea și multe alte branduri calitative, le regăsiți în categoria noastră de baterii auditive.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare