lcp
0
Coș
Filtrare după
Filtrare după
Marca
Compatibil
Standard
Cablu
Conector
Tensiune intrare
Tensiune de iesire
Amperaj

Surse-Alimentatoare

Filtre active

Dacă sursa de alimentare pentru laptop este defectă, înlocuirea este pasul următor firesc. În acest mod vă asigurați în continuare posibilitatea de a exploata în continuare laptopul. Calitatea sursei vă asigură timp optim de încărcare, dar și asigură faptul că nu veți strica device-ul cu un alimentator necorespunzător.

Vă prezentăm gama noastră de surse alimentatoare, de capacități diferite, pentru laptopuri ASUS, HP, Apple sau compatibile cu mărci diverse de laptopuri.

Ca de fiecare dată, gama de produse este vastă și definită de prețuri pe măsură, dar dintre cele mai acceptabile, în raport optim de calitate-preț.

Pentru o alegere optimă recomandăm să verificați mai întâi de toate care este tensiunea nominală de alimentare a laptop-ului, notebook-ului deținut. Nu alegeți diferit, chiar și când este vorba doar despre 1 V diferență. Vă punem la dispoziție surse alimentatoare cu tensiuni diferite, corespunzătoare cu unele dintre cele populare tipuri de laptopuri de pe piață. Acestea sunt de la branduri de renume, create fidel după cele originale și respectă standardele producătorilor, astfel încât le veți folosi simplu, eficient și în siguranță.

Dacă alimentarea unui laptop este defectă, nici bateria nu poate fi încărcată. Preferați o nouă achiziție care să asigure buna funcționare a device-ului. Sogest vine cu soluții pentru voi! 

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare