lcp
0
Coș

Boxe

Filtre active

Boxele audio amplifica sunetul si construiesc o experienta placuta iubitorilor de muzica sau de filme. O pereche buna de boxe poate sa imbunatateasca foarte mult modul in care asculti melodia preferata, modul in care urmaresti meciurile sau modul in care te uiti la filme.

Atunci cand vrei sa achizitionezi o pereche de boxe este important sa te asiguri ca raspund cu succes nevoilor tale. Ai nevoie de boxe pentru livingul de acasa? Iti trebuie pentru organizarea unor evenimente? Vrei boxe noi pentru masina?

 

In functie de raspunsurile la aceste intrebari vei putea lua decizia privind modul de amplificare, privind puterea, impedanta, raspunsul de frecventa sau materialele din care sunt realizate incintele.

 

Care sunt principalele criterii care transforma boxele in accesorii audio de calitate?

 

1. Amplificarea. In functie de prezenta amplificarii poti achizitiona boxe active sau pasive. Cele active include amplificatoare de putere si procesoare interne si au calitatea de a fi foarte simplu de folosit. Acestea pot fi conectate la instrumente muzicale, la microfoane si la alte surse de sunet ce trebuie amplificate. Boxele pasive sunt mai ieftine, insa trebuie sa fie conectate la un procesor de sunet extern si la un amplificator, daca se doreste conectarea la sursele de sunet.

 

2. Puterea. Este parametrul care arata cat de tare se aud boxele. Puterea se masoara in Wati si este bine sa fie mare doar iin cazul in care folosesti boxele in spatii deschise sau in cladiri unde vecinii nu au nicio problema cu zgomotul.

 

3. Materialul din care sunt construite boxele. Poti gasi boxe din lemn sau din plastic. Desi in trecut lemnul era cel mai potrivit pentru un sunet de calitate, astazi poti gasi o multime de boxe din plastic rezistent care asigura un sunet plin si reduc la maxim vibratiilor.


Daca vrei boxe de cea mai buna calitate, in magazinul nostru poti gasi cateva optiuni foarte atractive.

Citeste mai mult Citeste mai putin

Creează un cont pentru adăugarea produselor la favorite.

Autentificare

Creează un cont pentru a utiliza favoritele.

Autentificare